Prima pagină » Eveniment-Social » Academia Română, Filiala Iași, în doliu după decesul profesorului și academicianului Bogdan C. Simionescu
Academia Română, Filiala Iași, în doliu după decesul profesorului și academicianului Bogdan C. Simionescu

Academia Română, Filiala Iași, în doliu după decesul profesorului și academicianului Bogdan C. Simionescu

25 oct. 2024, 13:40,
în Eveniment-Social

Colectivul Centrului de Istorie și Civilizație Europeană din cadrul Academiei Române – Filiala Iași a exprimat un profund regret față de trecerea în veșnicie a profesorului și academicianului Bogdan C. Simionescu, o personalitate de seamă a chimiei românești și internaționale.

Reprezentanții centrului au transmis condoleanțe familiei îndurerate și au subliniat contribuțiile valoroase ale acestuia la dezvoltarea domeniului chimiei.

„Colectivul Centrului de Istorie și Civilizație Europeană din cadrul Academiei Române – Filiala Iași regretă trecerea în Veșnicie a Profesorului și Academicianului Bogdan Simionescu, personalitate marcantă a chimiei românești si internaționale. Condoleanțe familiei îndurerate!  Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa!”, au transmis reprezentanții Centrului de Istorie și Civilizație Europeană din cadrul Academiei Române – Filiala Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`