Prima pagină » Economic Local » ABA Prut-Bârlad cumpără calculatoare de 50.000 de euro. Licitația va avea loc pe data de 5 mai
ABA Prut-Bârlad cumpără calculatoare de 50.000 de euro. Licitația va avea loc pe data de 5 mai

ABA Prut-Bârlad cumpără calculatoare de 50.000 de euro. Licitația va avea loc pe data de 5 mai

02 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 5 mai, Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut – Bârlad, cu sediul în Iași, organizează o licitație pentru achiziționarea mai multor echipamente pentru funcționarea instituției. Prevederea bugetară este de 253.781 lei, fără TVA, aproape 50.000 euro. Necesarul este de 10 calculatoare All in one, 30 de calculatoare cu monitor, 10 laptop-uri, un soft pentru control și restricționarea accesului la mediul de stocare și o soluție antivirus. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Completarea infrastructurii IT existente cu noi echipamente (hard și soft) este necesară pentru realizarea în condiții optime a activităților ce se desfășoară atât la ABA Prut-Bârlad, cât și în unitățile subordonate acesteia. La nivelul ABA Prut-Bârlad există calculatoare vechi, depășite fizic și moral (unele cu sisteme de operare XP și Vista) și care nu mai satisfac cerințele actuale”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *