Prima pagină » Local » A vrut să-şi satisfacă toate poftele sexuale deviante şi nu s-a lăsat până nu şi-a pus în aplicare planul! Totul a mers strună până ce, la uşa lui Ionuţ Ciprian Arseni, au bătut poliţiştii! (EXCLUSIV)

A vrut să-şi satisfacă toate poftele sexuale deviante şi nu s-a lăsat până nu şi-a pus în aplicare planul! Totul a mers strună până ce, la uşa lui Ionuţ Ciprian Arseni, au bătut poliţiştii! (EXCLUSIV)

25 mai 2022, 21:32, 1 ,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ nu s-a lăsat până ce nu şi-a pus în aplicare planul de a-şi satisface poftele sexuale. Totuşi, lui Ionuţ Ciprian Arseni i-a ieşit pasienţa până la un punct. Marţi, 24 mai 2022, poliţiştii i-au bătut la uşă individului, acesta fiind săltat şi dus la audieri. Miercuri, 25 mai 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au arestat pe acesta pentru viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată.

Un individ de 41 de ani nu s-a lăsat până ce nu şi-a pus în aplicare planul de a-şi satisface poftele sexuale deviante. Însă lui Ionuţ Ciprian Arseni i-a ieşit pasienţa până la un punct. Marţi, 24 mai 2022, poliţiştii i-au bătut la uşă individului, acesta fiind săltat şi dus la audieri.

Tot marţi, Arseni a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ionuţ Ciprian Arseni, acuzat că şi-a satisfăcut poftele sexuale, punându-şi în aplicare planul

După audiere şi reţinere, anchetatorii ieşeni l-au dus miercuri, 25 mai 2022, pe Ionuţ Ciprian Arseni la sediul Judecătoriei Iaşi. Acolo, magistraţii au admis cererea făcută de oamenii legii pe numele individului. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală ce îl priveşte pe inculpatul Ionuţ Ciprian Arseni. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală şi agresiune sexuală în formă continuată, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieşeni.

Individul a contestat decizia judecătorilor ieşeni

Demn de remarcat este faptul că decizia luată de magistraţii ieşeni a fost contestată de Ionuţ Ciprian Arseni. Astfel, urmează ca instanţa superioară să hotărască în zilele ce vor urma ce se va întâmpla în continuare cu individul cercetat pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală şi agresiune sexuală în formă continuată.

Conform anchetatorilor ieşeni, individul a intrat recent în atenţia lor, după ce victima, propria fiică, ce locuieşte în comuna Ciurea, s-a plâns la Poliţie cu privire la abuzurile prin care a fost nevoită să treacă. La scurt timp, oamenii legii au demarat cercetările şi au ajuns, astfel, la suspectul Ionuţ Ciprian Arseni.

„Din informaţiile deţinute, suspectul ar fi comis faptele începând cu anul 2016, când victima avea 6 ani. Numai că, recent, aceasta din urmă a avut o cădere nervoasă şi i-a povestit mamei sale prin ce a trecut. Încurajată şi de faptul că suspectul se afla la muncă în Danemarca, minora a relatat ce i s-a întâmplat. În urma sesizării, a fost deschisă o anchetă, iar suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar, mai apoi, a fost arestat preventiv”, a declarat miercuri seară, 25 mai 2022, Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Acum, individul, originar din judeţul Vaslui, acuzat că a vrut să-şi satisfacă toate poftele sexuale deviante şi că nu s-a lăsat până nu şi-a pus în aplicare planul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Ce s-a scris aici sunt doar supozitii! N-ati vorbit si cu „violatorul”. Din cate stiu, presa nu tine partea nimanui, este neutra. Dupa ce se va dovedi ca este un joc pus la cale de cumnata-sa, sunt destui martori care sustin asta, ii voi propune lui Ciprian sa va actioneze in judecata. Are avocata buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024