Prima pagină » National » A vrut să-i facă dreptate prietenului, după o tamponare în trafic. La ce gest a recurs un bărbat din Vatra Dornei
A vrut să-i facă dreptate prietenului, după o tamponare în trafic. La ce gest a recurs un bărbat din Vatra Dornei

A vrut să-i facă dreptate prietenului, după o tamponare în trafic. La ce gest a recurs un bărbat din Vatra Dornei

05 sept. 2022, 15:04,
în National

Supărat că prietenul său a suferit o mică pagubă în timpul unei tamponări în trafic, un bărbat a incendiat o dubă în Vatra Dornei. Se pare că acesta a vrut să fie el cel care îi face dreptate prietenului.

Cu toate acestea, detaliul descoperit de polițiști asupra celor doi bărbați în urma anchetei este incredibil.

Gestul la care a recurs un bărbat după o tamponare în trafic, în Vatra Dornei

O banală tamponare în Vatra Dornei a fost îndeajuns pentru stârnirea mâniei unui bărbat. Şoferul unei autoutilitare a intrat zilele trecute într-un autoturism parcat regulamentar pe o stradă din municipiul Vatra Dornei. Proprietarul maşinii lovite de dubă i-a povestit unui prieten întâmplarea, iar prietenul a hotărât să-i facă dreptate şi a dat foc dubei.

Atât şoferul autoutilitarei, cât şi prietenul acestuia au fost reţinuţi, pentru că băuseră înainte de a se urca la volan şi nici nu deţineau permise de conducere.

De altfel, într-un șir de idei asemănător, amintim faptul că luni, 1 august, un bărbat de 65 de ani a fost amenințat în trafic, pe o stradă din Adjud, județul Vrancea, de un tânăr dintr-un alt autoturism cu un pistol. În acest sens, Inspectoratul de poliție Vrancea a precizat că a fost solicitată o echipă de intervenţie a Poliţiei, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, de un bărbat de 65 de ani pentru că, în timp ce se deplasa într-o mașină, în municipiul Adjud, în calitate de pasager, ar fi fost amenințat, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Mașina în cauză a fost imediat depistată de polițiști pe o stradă din Adjud, iar în urma verificărilor realizate de forțele de ordine s-a stabilit că autoturismul era condus de un tânăr de 25 ani, din Sascut din județul Bacău, iar alături de acesta se mai aflau o femeie și un bărbat, ambii tot de 25 de ani.

La solicitarea polițiștilor, tânărul șofer a predat pistolul cu care l-a amenințat pe bărbatul de 65 de ani, iar din primele verificări a rezultat că ar fi fost un pistol de jucărie, din plastic. Agresorului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar conform rezultatului pozitiv reieșit în urma testării la aparatul Drugtest, se pare că acesta ar fi consumat cocaină.

Șofer omorât pentru că ar fi atins oglinda unei maşini

Într-un context similar s-a aflat și un bărbat ce a murit în seara zilei de 6 iulie, atunci când în jurul orei 19.35, polițiștii din Bacău au fost sesizați prinr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacău. Martorii au declarat că un bărbat a fost bătut de un alt şofer după ce acesta i-a lovit oglinda maşinii.

Oamenii legii s-au deplasat atunci la fața locului și au stabilit identitatea victimei, şi anume un bărbat de 53 din municipiul Bacău, a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit de urgență. Astfel, în urma cercetărilor, poliţiştii au identificat doi suspecţi, în trafic, la ieşirea din oraş, care au fost duşi la audieri.

Polițiștii au demarat astfel o anchetă care s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

De data aceasta însă, după o tamponare în trafic, în Vatra Dornei, o dubă a fost incendiată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *