Prima pagină » Local » A venit „recompensa”! Taximetristul care a provocat accidentul de la depou, în zona Gării Iași, a fost arestat – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

A venit „recompensa”! Taximetristul care a provocat accidentul de la depou, în zona Gării Iași, a fost arestat – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

13 iul. 2023, 02:00, 3 ,
Lucian SAVA/ Cosmina PUIU în Local

Arestări pe bandă rulantă la Iași. Taximetristul care a provocat accidentul rutier din zona Gării Iași a fost reținut. Polițiștii ieșeni au depistat, aproape în fiecare zi, șoferi care au încălcat grav legea în trafic

Taximetristul care a provocat, zilele trecute, un accident în zona gării a fost arestat. Bărbatul a condus fără permis, beat și a rănit mai multe persoane când a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Gheorghiu Dinu-Cristian şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Gheorghiu Dinu-Cristian pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.07.2023 şi până la data de 09.08.2023, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Dinu Cristian Gheorghiu, șoferul taxiului, a intrat în coliziune cu vehiculul parcat pentru a efectua lucrări la un macaz. În urma impactului au fost rănite trei persoane, doi pasageri din taxi şi un muncitor CTP Iaşi.

Taximetristul care a provocat, zilele trecute, un accident în zona gării a fost arestat pentru 30 de zile

Imediat după producerea accidentului, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele său.

„La data de 06 iulie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe raza mun. Iași. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă pentru efectuarea unor lucrări la calea de tramvai a avut loc o coliziune.

În urma impactului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind transportate la spital, iar a treia persoană refuzând transportul. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că șoferul ar avea permisul de conducere cu restricții – suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Dacă va fi găsit vinovat, este posibil ca bărbatul să fie condamnat la închisoare. Cert este că taximetristul care a provocat, zilele trecute, un accident în zona gării a fost arestat, iar prea curând nu se va mai urca la volan.

Comentarii
  • Asa ceva e normal intr-o tara civilizata. Incet,incet alcoolistii de la volan vor ajunge dupa gratii, iar strazile din Iasi vor fi mai sigure si curate.

    Dar la acest individ a fost un cumul de infractiuni: condus sub influenta rachiului, avea deja permis suspendat, facea taxi, a fost prins cu pasageri in masina de taxi, avea aparatul de taxare oprit, etc.

    Ps: cand v.a fi arestat si taximetristul care a batut / traumatizat 2 femei langa farmacia Aris?
    Ala circula liber poate face alte victime, in special femei.

  • Ni era în timpul serviciului

  • Ce atât tam-tam pt amărâtul asta?Din câte știu nu era în timpul programului,pasagerii erau prieteni de ai lui….într-adevăr a greșit dar sunt care au omorât oameni și sunt în libertate!Unde e cel de pe independentei care a „sfârtecat”un om cu bolidul lui Q8????E in libertate….sunt multe de spus dar degeaba „lătrăm” noi…cine are bani și relații e nevinovat!Sa se aplice legea pt toată lumea la fel,nu vă luați doar de „amărășteni ‘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *