Prima pagină » National » A urinat într-un rezervor la fabrica de bere! Cum a reacționat conducerea producătorului de bere – VIDEO
A urinat într-un rezervor la fabrica de bere! Cum a reacționat conducerea producătorului de bere - VIDEO

A urinat într-un rezervor la fabrica de bere! Cum a reacționat conducerea producătorului de bere – VIDEO

24 oct. 2023, 11:31, 1 ,
BZI.ro, în National

Un video a devenit viral pe internet, strângând milioane de vizualizări. Un muncitor a fost filmat când a urinat într-un rezervor la fabrica de bere. Reprezentanții producătorului chinez de bere Tsingtao Brewery a declarat că a contactat autoritățile în legătură cu acest videoclip viral în care apare un membru al personalului urinând într-unul dintre rezervoarele sale și că o anchetă este în curs. Acțiunile Tsingtao Brewery au scăzut brusc când Bursa de Valori din Shanghai s-a deschis luni, 23 octombrie 2023, dar și-au revenit după-amiază.

A urinat într-un rezervor la fabrica de bere!

Videoclipul a apărut pe rețeaua de socializare Weibo și a strâns milioane de vizionări. În clip se poate vedea un bărbat în uniforma celor de la Tsingtao Brewery cățărându-se pe un perete înalt și urinând într-un rezervor, care ar conține ingrediente pentru fabricarea berii în orașul Pingdu.

Reprezentanții fabricii de bere Tsingtao, care este al doilea producător de bere din China, au declarat că incidentul a fost raportat autorităților. În plus, oficialii firmei au precizat că lotul de malț a fost închis pentru utilizare.

„Compania acordă o mare importanță reportajelor din presă și a raportat problema autorităților de securitate publică cu prima ocazie. Autoritățile de securitate publică sunt în prezent implicate în anchetă”, au transmis într-un comunicat reprezentanții Tsingtao Brewery.

Tsingtao, ale cărei beri sunt omniprezente în Asia de Est, nu a confirmat în declarație dacă persoana din videoclip era sau nu un angajat.

Bărbatul care pare să urineze în videoclip, cât și cel care l-a filmat, au fost reținuți de poliție

Videoclipul a atras critici din partea internauților de pe Weibo, mulți spunând că i-a determinat să nu mai consume acest produs. Alții și-au arătat sprijinul pentru brand, insistând că ar trebui să investigheze amănunțit problema.

„Ar trebui ca Tsingtao Brewery să îl trimită pe acest om în judecată și să îl oblige să plătească despăgubiri pentru daune. Nu poți să-ți bați joc așa!”, a scris unul dintre utilizatorii Weibo la videoclipul publicat pe rețeaua de socializare.

Compania a transmis că producția și operațiunile sale au rămas pe deplin funcționale.

„În prezent, producția și funcționarea companiei sunt normale din toate punctele de vedere! Compania noastră continuă să sporească eforturile de management pentru a asigura calitatea produsului și salută supravegherea consumatorilor”, a declarat producătorul.

Reprezentanții Pingdu Market Authority au transmis că a creat rapid o echipă și a efectuat o investigație în legătură cu videoclipul viral apărut pe rețeaua de socializare Weibo.

Acțiunile Tsingtao Brewery au scăzut brusc când Bursa de Valori din Shanghai s-a deschis luni, 23 octombrie 2023, dar și-au revenit după-amiază. Bursa de Valori din Hong Kong, unde compania este de asemenea listată, a fost închisă luni pentru o sărbătoare legală.

Atât bărbatul care pare să urineze în videoclip, cât și cel care l-a filmat, au fost reținuți de poliție, a informat publicația de stat National Business Daily.

De asemenea, publicația a mai transmis, citând o sursă internă familiarizată cu problema, că cei doi nu erau angajați direcți ai Tsingtao, ci mai degrabă angajați externi. Reacția a venit după ce un muncitor a urinat într-un rezervor la fabrica de bere.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *