Prima pagină » Local » A umblat dezbrăcat pe străzile Iașului și a ajuns la „Socola”! „Fiipestil“ e viral pe TikTok! – EXCLUSIV/GALERIE FOTO/VIDEO

A umblat dezbrăcat pe străzile Iașului și a ajuns la „Socola”! „Fiipestil“ e viral pe TikTok! – EXCLUSIV/GALERIE FOTO/VIDEO

27 iun. 2022, 02:00, 8 ,
Andreea Andrei în Local

Povestea lui „Fiipestil” este demnă de orice film. De unde a pornit dansul „Amodo Bazooka” și cum a ajuns la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru că a umblat gol pe bulevardul Independenței. Mumtaz Kamakhly dezvăluie drumul către succesul în online

Mumtaz Kamakhly este bărbatul care a ajuns viral pe TikTok sub username-ul de „Fiipestil”, acesta devenind cunoscut după ce a prezentat dansul „Amodo Bazooka”, dar și alte mișcări incendiare de dans. Mumtaz caută să se autodepășească și să câștige „Românii au talent”.

Cum a ajuns „Fiipestil” viral pe TikTok

Mumtaz Kamakhly a ajuns să fie cunoscut pe platforma TikTok, după ce a postat coregrafia „Amodo Bazooka”. Acesta a inventat mișcări de dans și s-a antrenat intens până să reușească să fie cunoscut prin dans.

„Nu am avut succes până acum câteva luni când mi-am propus să inventez propriile coregrafii, propriile mișcări să nu mai copiez pe cei din jur. Acum o lună și ceva am creat «Amodo Bazooka», care ajuns virală, am stat 4 zile și 4 nopți treaz, am dormit doar două ore, apoi a aflat toată lumea ce am făcut la Piața Independenței, din pricina efortului fizic”, povestește Mumtaz.

Incidentul de pe bulevardul Independenței, în care bărbatul a umblat gol pușcă în miezul zilei a fost relatat in exclusivitate pe site-ul BZI.ro. Cu toate acestea, Mumtaz nu este rușinat de ceea ce s-a întâmplat, dar recunoaște că nu are un motiv clar pentru care a făcut acest lucru.

„Am făcut un live, cineva s-a jucat cu mintea mea, am luat-o razna și de acolo a pornit totul. Am cedat psihic, am ajuns la spitalul de nebuni, am stat câteva zile acolo și după m-au «eliberat». Au văzut că sunt «ok»! Nu pot să explic ce s-a întâmplat de am făcut asta”, destăinuie bărbatul.

De la ce a pornit ideea de a crea coregrafii

Mumtaz a fost plecat o perioadă îndelungată peste hotare, unde a început să facă videoclipuri cu efecte vizuale create digital. Din păcate, nu a avut succes cu acestea, așa că s-a orientat către alt tip de conținut.

„Inițial, m-am apucat să fac TikTok-uri cu efecte vizuale CGI, FX, VFX, dar nu prea am avut succes, pentru că eu eram plecat în viitor. Când spun viitor, mă refer că în altă țară, în Italia, acolo zici că ești cu 30-40 de ani în viitor. Când m-am întors în România am zis să încerc altceva, să dansez”, povestește „Fiipestil”.

Acesta s-a făcut remarcat și prin aspectul fizic, având o constituție atletică și arătându-și abdomenul lucrat mai mereu în videoclipurile sale.

„În mod normal, sunt antrenor de fitness și dansuri la domiciliu, sunt propriul angajat, fac lecții pe WhatsApp cu câteva persoane, câștig undeva la câteva sute de euro pe lună, dar momentan nu mă mai bazez pe acest lucru, pentru că urmează să mă duc la Românii au Talent. Fac bani și din TikTok, dar nu mă concentrez pe asta”, destăinuie bărbatul.

Pentru pregătirea probei de concurs, Mumtaz a început deja antrenamentele, dorind să depășească orice barieră care ar putea să îl îndepărteze de marele premiu.

„Vreau să mă concentrez pe pregătirea momentului meu pentru Românii au Talent. Vreau să mă concentrez să învăț cât mai mult într-un timp cât mai scurt, deși am învățat mult. Am mai spus și altora, Michael Jackson a fost iubit de toată lumea, dar nu știa decât vreo 5 mișcări de bază, printre care «moonwalk», o mișcare de shuffle, lean și alte câteva. Eu, în schimb, ca să îmi arăt frumos puterea mea absolută și inimaginabilă, am învățat, în mai puțin de 8 luni, 260 de mișcări. Ce înseamnă asta în comparație cu Michael Jackson care a învățat în decursul a câtorva zeci de ani”, relatează Mumtaz Kamakhly.

Povestea bărbatului din spatele numelui „Fiipestil”

Mumtaz a făcut mult timp sport de performanță, iar acum dorește să revină la forma fizică pe care o avea atunci, doar că acum vrea să o facă în stilul propriu, fără a călca pragul unei săli de sport.

„Eu am făcut culturism de performanță o perioadă de câțiva ani, m-am lăsat la un moment dat, am slăbit, m-am îngrășat, am slăbit iar. Apoi, când am venit înapoi în România, am zis să mă reapuc, dar în alt fel. Inițial, am făcut sport acasă, apoi încet-încet am început să fac pe stradă, am combinat, pentru că nu am aparatură acasă, e noua modalitate de a face mușchi, mai ales pentru persoanele de sex masculin. Am ajuns în doar 8 luni la corpul pe care îl am acum, nu e mare lucru, dar față de cei care folosesc steroizi, eu nu promovez steroizii, suplimentele cu proteină, nici pastilele și sub nicio formă drogurile – totul natural. Fac zilnic undeva la o mie de flotări, m-am inspirat din desene animate și a ieșit rezultatul acesta”, povestește Mumtaz.

„Sunt o corcitură de arab și român!”

În viața personală, acesta are o legătură strânsă cu bunica maternă, pe care o vizitează cât de des poate și pe care o numește cu sclipire în ochi „îngerașul”.

„Eu sunt și arab și român, sunt o «corcitură»! Bunica e singura pe care o mai am din partea mamei, îngerașul meu, bunicul a murit, însă de pe tată am ambii bunici, aceștia sunt în altă țară, au fugit din Siria în Australia. Mă înțeleg cu părinții, deși am dat vina pe tatăl meu că am ajuns la spitalul de nebuni, dar a fost vina mea, m-am testat prea tare. Eu doream inițial să concep dansul «spatulu maestro guro», dar m-am răzgândit și am făcut «amodo bazooka» e mai milităresc și mai masculin”, povestește emoționat bărbatul.

Pe plan de relație, acesta nu are o persoană lângă el, dar nu neagă că și-ar dori o femeie alături de care să se dezvolte mai departe.

„Nu am o persoană în viața mea, dar asta nu e un lucru rău, am mai mult timp pentru mine ca să învăț. Dacă ar fi să am pe cineva, mi-ar trebui foarte mult timp, dacă era găseam când m-am întors, dar cu siguranță nu ajungeam aici. Poate pe viitor voi găsi o persoană potrivită, alături de care să mă dezvolt mai mult”, destăinuie Mumtaz Kamakhly.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani dorește să se autodepășească și țelul lui principal este să învețe cât mai mult. Mumtaz a ajuns viral pe TikTok în urma mișcărilor de dans inedite pe care le-a creat, dar va deveni mai cunoscut când va câștiga concursul „Românii au talent”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024