Prima pagină » Local » A treia zi de concert în fața Palatului Culturii. Ieșenii dansează chiar și pe ploaie – GALERIE FOTO, VIDEO

A treia zi de concert în fața Palatului Culturii. Ieșenii dansează chiar și pe ploaie – GALERIE FOTO, VIDEO

03 sept. 2023, 18:33, 11 ,
în Local

Astăzi, 3 septembrie 2023, este ultima zi de concert în fața Palatului Culturii din Iași. Cel mai așteptat festival de muzică și lumini se apropie cu pași repezi spre final.

Cu toate că vremea nu ține cu ieșenii, aceștia nu au dat bir cu fugiții. Și-au îmbrăcat pelerinele și au continuat dansul în ritmul ploii.

Programul artiștilor ce vor urca pe scenă duminică, 3 septembrie

16:00 – Acces public
16:30 – Spike
18:00 – The Motans
19:20 – Delia
21:00 – Tom Odell
22:30 – Tujamo

Digital Throne, festivalul de 10 zile ce a transformat Iașul în capitala globală a sportului digital, artei, educației și divertismentului, a avut loc între 24 august și 3 septembrie și a găzduit, printre multe alte evenimente conexe, finalele Campionatului Mondial de Eports și festivalul Comic Con.

În cadrul festivității de închidere ce s-a desfășurat în zona Palas, în perioada 1-3 septembrie, pe scena Digital Throne au urcat Lost Frequencies, JP Cooper și Tom Odell.

Alături de ei, pe scena Digital Throne au urcat și unii dintre cei mai iubiți artiști români, precum Delia, B.U.G. Mafia, The Motans, Deliric x Silent Strike w. Muse Quartet & CTC, Spike, Alternosfera, Subcarpati si Filarmonica Moldova Iași.

 

Comentarii
  • Sa te duci la origini primar idiot

  • Dăvă-n plm cu festivalul vostru! M.u.e chirica…..n-am inchis un oki asnoapte …si stau in capat in dacia !!!! !🤨

  • Pilea Spataru te mai voteaza dupa decibelii de acu doua seri.Nu ai stadion inchis,nu ai Sala Polivalenta,nu ai spital de Urgenta,nu esti in stare de organizezi un eveniment dar cheltui 1 mil de euro pe concerte.Vezi poate te cauta baietii de pe Vicol.

  • Ala mic de statura

    Pilea Spataru te mai voteaza dupa decibelii de acu doua seri.Nu ai stadion inchis,nu ai Sala Polivalenta,nu ai spital de Urgenta,nu esti in stare de organizezi un eveniment dar cheltui 1 mil de euro pe concerte.Vezi poate te cauta baietii de pe Vicol.

  • mi-e mila de voi

  • ====Moldovenilor, n-are ce cauta o scena cu artisti precum BUG Marfia si alte stoarfe, in fata Palatului Culturii, un simbol de zeci si zeci de ani si v-o zic din calitate de tanar.

    Palatul Culturii umbrit de o scene cu niste artisti la luat bani, ce rusine.
    Ce drept au artistii sa cante in fata Palatului Culturii, care are 100 de ani de istorie.
    Artistii si altii pe stadion cu ei sau pe camp, la Ciric

  • Zgomotul repetitiv pe care aia îl numesc muzica, nu poate fi înghițit decât dacă ești drogat. Daca la Untold au fost filtre si controale severe, la Iași de ce nu au fost? Ce plm păzește DIICOT Iași? Alo, Horo! Locul tau era la intrarea de la „eveniment”. Iar umbli pe coclauri.

  • Muzica e una, zgomotul e alta.

  • Doar handicapatii cerebral pot merge la un megaconcert in centrul Iasi spre noapte, exceptie Revelion.
    La fel si in Piata Unirii la acel bar care ocupa abuziv piata.

  • Cu sonorizare… peste normele legale…până peste miezul nopții. Să te duci cu ochii cât cepele dimineața la muncă de deranjul provocat că nu puteai dormi de se zguduiau ferestrele… este o sfidare la adresa cetățenilor din partea primarului ăstuia… chiar și-a bătu joc de cetățeni și nu e prima dată… că a permis așa ceva… și în plus a permis instalarea veceurilor lângă pereții Casei Sf.Dosoftei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *