A trecut „rachetă” cu un Audi pe lângă autospeciala de poliție și nu s-a oprit nici când s-a tras cu arma după el. După urmărirea ca în filme, șoferul teribilist nu a fost identificat – FOTO/VIDEO

16 dec. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Zilele trec, iar șoferul care a gonit cu aproape 200 de kilometri pe oră, cu poliția pe urme, la Lețcani, nu a fost identificat. Imediat după incident, polițiștii ieșeni l-au căutat în zonă, inclusiv cu un câine de urmă, dar totul a fost în zadar. Acum, oamenii legii au transmis că verificările continuă și că se fac demersuri pentru identificarea șoferului fugar

În seara de 7 decembrie, polițiștii ieșeni au înregistrat cu aparatul radar, în zona Lețcani, un autoturism marca Audi, ce era condus cu aproape 200 de kilometri pe oră. Oamenii legii i-au făcut semn șoferului să oprească, însă acesta a călcat pedala de accelerație până la capăt și a gonit cu agenții pe urme.

La un moment dat, acesta a abandonat autoturismul și a luat-o la fugă, pe câmp. Polițiștii ieșeni au plecat în căutarea lui, folosind un câine de urmă și o cameră cu termoviziune, însă nu au reușit să-l găsească. Oamenii legii au folosit și armamentul din dotare pentru ca șoferul să se oprească, dar a fost în zadar.

„La data de 07 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii Serviciului Rutier Iași au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui auto, care se deplasa dinspre Podu Iloaiei către Lețcani. Polițiștii aflați în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulație. Inițial, șoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cu poliția pe urme, șoferul fugar a provocat un accident rutier

Șoferul a provocat un accident rutier, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului care, la ieșirea din localitatea Lețcani, a acroșat un alt auto, iar șoferul a coborât și a fugit. Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă, în plan vertical.

Se efectuează căutări și verificări în vederea depistării și identificării conducătorului auto, în acest sens fiind folosit și câinele de urmă. Autoturismul a fost ridicat de polițiști în vederea continuării verificărilor. În urma tamponării cu celălalt autoturism nu au rezultat victime omenești”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, imediat după incident.

Șoferul care a gonit cu 180 de kilometri pe oră nu a fost prins

Ieri, reprezentanții IPJ Iași au precizat că încă nu a fost identificat șoferul fugar.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii identității conducătorului auto, în acest sens fiind administrate elemente probatorii, urmând a fi luate măsuri, în consecință. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui auto neînmatriculat”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu șoferul care a gonit cu poliția pe urme și nu a oprit nici când au fost trase focuri de armă în urma lui.

Comentarii
  • Din filmuletz trag concluzia ca mai degraba politzaii echipati cu pistoale, acompaniati de caine, dotati cu camera cu termoviziune ar pleca la vanatoare de mistreti

  • Marian Grigoriu

    Cred că gaborii de la rutieră nu au putut alerga după șofer cu pantalonii la dungă și pantofiorii de nuntă, sprâncenele făcute la salon și părul cu gel. Ei nu umblă îmbrăcați ca ăștia de prin cartier că sunt vedete. A alergat vreo unu după ăla până să își dea duhul sau au mers lejer vreo 50 de metri? Nu se face anchetă pt proasta gestionare a cazului, că ăla putea intra prin casele oamenilor lejer și putea face victime..

  • Și acum comentariile de rigoare:milițieni prosti,șpăgari,incompetenți,…..numai de bine.Nu ne mai facem bine ,fraților!!!!!

  • Viteza de reactie?

  • Un alt gabor

    Politisti spagari, corupti, incompetenti..Liviu Andrei si cu sotia Alina IS62ALY de la primaria Iasi maninca la Pizza Mammamia si nu platesc, asta e jmekerie

  • la ce ceta e trebuia intors cainle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *