Prima pagină » Cancan » A ținut-o departe de ochii curioșilor, dar Costel Bojog are o soție superbă! Iată despre cine este vorba

A ținut-o departe de ochii curioșilor, dar Costel Bojog are o soție superbă! Iată despre cine este vorba

20 sept. 2021, 15:24,
în Cancan

Renumitul comediant Costel Bojog a menționat, de nenumărate ori, că are o soție superbă. Cu toate acestea, a ținut-o departe de ochii curioșilor. Iată cine este și cu ce se ocupă Liudmila Bojog.

Liudmila Bojog este soția lui Costel Bojog, un celebru stand-up-er din România. Frumoasa blondină este o prezență cât se poate de discretă. Preocupată de partea spirituală a vieții, ea activează în zona dezvoltării personale și a meditației, un trend în creștere în ultima perioadă. Împreună, Costel și Liudmila Bojog formează un duo de succes.

La un moment dat, Costel a declarat: „La o femeie admir iubirea necondiționată și țâțele!”

Costel Bojog are o soție minunată: Liudmila Bojog

Despre Costel Bojog știm că are 39 de ani și că este o legendă a comediei românești. El face ravagii pe scenă, cu fiecare apariție. Mulți oameni îl apreciază, deoarece stăpânește umorul ca nimeni altul. Totuși, despre soția lui nu sunt cunoscute foarte multe detalii.

Potrivit profilului de Facebook al Liudmilei Bojog, aceasta lucrează la SOLISIS, o școală de cunoaștere de sine cu module online și webinarii, din 14 martie 2018 până în prezent. Porecla ei este „Cookie”.

Într-un număr de stand-up de-al lui Costel Bojog, comediantul a vorbit despre familia sa:

„Am o familie foarte frumoasă, am o soție, am trei copii, asta nu trebuia să fie spus, dar am zis na, dacă tot se filmează… Am o soție foarte frumoasă, trei copii, am și două pisici. Formăm o familie monovenituală, pentru că doar eu aduc bani în casă, doar eu fac bani în această familie. Eu sunt singura sursă de venit.

În același timp este și o familie polichetuituală, se cheltuie în draci la noi în familie. Se cheltuie în draci, în sensul că se cheltuie în copiii noștri. Ideea este că soția mea cheltuie foarte mult online acum, asta e problema. Foarte mult shopping online acum, diferit de shopping-ul offline, la care aveam și eu un cuvânt de spus, eram fizic acolo, puteam să controlez chestia aia”, a glumit Costel Bojog, într-un show din 2020 – TEO, VIO si COSTEL – 100% Păreri (Stand Up Special)

Liudmila și Costel Bojog au trei copii

În același show de stand-up, filmat alături de colegii săi Teo și Vio, Costel Bojog a povestit un episod din viața sa, în care a trebuit să îi adoarmă pe copii:

„Soția mea este expertă. Pe mine mă iau de fraier. Știu că nu am nicio treabă cu culcatul. De fiecare dată când trebuie să îi adorm, eu vin cu „Hei, hai să dormim”, este cabaret. Deci, ca să mă bage în seamă, eu trebuie să ridic vocea atât de tare, să pară că am infarct. Doar când sunt aproape de atac cerebral, doar atunci se uită la mine”, a adăugat Costel Bojog în același număr de stand-up.

Cine este Constantin Bojog

Costel Bojog s-a născut la Bacău, în data de 12 martie 1982. El a ales să urmeze, timp de trei ani, cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității Politehnica București. Cu toate acestea, viața l-a dus pe alte meleaguri. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, abia după ce s-a apucat să performeze pe scenă și să pună câte un zâmbet pe chipul fiecărui ascultător.

Sursă galerie foto: Facebook/ Liudmila Bojog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *