Prima pagină » Actualitate » A tăiat o roșie și a rămas șocată când a văzut ce este înăuntru! Clujeanca a cumpărat tomata din supermarket
A tăiat o roșie și a rămas șocată când a văzut ce este înăuntru! Clujeanca a cumpărat tomata din supermarket

A tăiat o roșie și a rămas șocată când a văzut ce este înăuntru! Clujeanca a cumpărat tomata din supermarket

31 iul. 2024, 12:25,
B, , h, , în Actualitate

O femeie din Cluj a tăiat o roșie și a rămas șocată când a văzut ce este înăuntru. Roșiile sunt, fără doar și poate, în topul preferințelor românilor, fiind printre cele mai consumate alimente, mai ales vara. În ultimii ani, tot mai multă lume alege să meargă la cumpărături în supermarketuri decât în piețe.

A tăiat o roșie și a rămas șocată când a văzut ce este înăuntru!

O femeie din Cluj a avut șocul vieții când a tăiat o roșie. După ce a cumpărat un kilogram de „roșii țărănești” dintr-un mare supermarket din oraș, clujeanca a observat în interiorul lor o masă bizară, densă, aproape gelatinoasă. Revoltată, aceasta a făcut câteva poze pe care le-a publicat pe Internet.

„Rosii țărănești, curge din ele ca o gelatină”, a scris femeia, în descrierea imaginii.

Fotografia a stârnit un val de reacții în rândul internauților. Uni au sfătuit-o să își cumpere produsele doar din piețe, unde încă se mai găsesc legume și fructe de grădină, de la producători locali.

„Nu înțeleg de ce cumpărați de la ei, când acum sunt roșii de grădină la piață, de la producători locali!”/„Sunt atâția țărani ce nu pot vinde produsele. De ce nu cumpărați de la ei?”, au comentat internauții.

Alții s-au regăsit în postare și i-au sugerat să sesizeze autoritățile.

„Aceeași problemă am pățit-o cu ouăle a 3-a oară într-o săptămână. Din cofraj de 10 ouă am păstrat câte 1 din fiecare, restul le-am aruncat, puțeau, aveau albuș galben și niște urme asemănătoare cu niște intestine subțiri. Urmează ANSVSA, nu e normal. V-aș sugera sa faceți la fel să se pună pe treabă. Deja e bătaie de joc și unii te otrăvesc pe bani și cu acte în regulă.”

Roșiile care nu se degradează

Un bărbat a constatat după o lună că o roșie cumpărată de la magazin nu numai că nu s-a degradat în tot acest timp, dar nu s-a descompus nici măcar după încă o săptămână în care a fost pusă la macerat în compost, într-un bazin special amenajat.

Bărbatul a povestit pe un grup de Facebook al agricultorilor o întâmplare despre care spune că l-a șocat, pur și simplu.

Omul a prezentat o roșie pe care a cumpărat-o acum mai bine de o lună de zile din magazin și care, după atâta timp, nu numai că nu s-a stricat sau măcar alterat, dar a rămas intactă și după ce a pus-o încă o săptămână la macerat, pentru compost, într-un bazin special, plin cu bacterii și ciuperci, în care toate celelalte fructe și legume s-au descompus normal.

Bărbatul a postat și două poze cu roșia perfect intactă în mijlocul unei grămezi de produse descompuse.

„Roșie cumpărată de mai bine de-o lună și de-o săptămână am pus-o la macerat. Nu știu ce bagă în ele, dar piersicile mele se strică în 3-4 zile după recoltare. Controale se fac doar în piețe pentru a beli micul producător, iar în hypermarketuri se fac doar controale de fațadă. P.S. În bazin se află cam toate ciupercile și bacteriile care trebuiau de mult să descompună roșia, când colo roșia omoară cam tot ce se află în bazin”, a scris bărbatul șocat de descoperire.

Acum, o femeie din Cluj a tăiat o roșie și a rămas șocată când a văzut ce este înăuntru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *