Prima pagină » Local » A scos cuțitul din buzunar și a înjunghiat de mai multe ori în gât un trecător! Orice ieșean ar fi putut păți acest lucru. Agresorul va înfunda temnița – GALERIE FOTO (Exclusiv)

A scos cuțitul din buzunar și a înjunghiat de mai multe ori în gât un trecător! Orice ieșean ar fi putut păți acest lucru. Agresorul va înfunda temnița – GALERIE FOTO (Exclusiv)

03 ian. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ acuzat că a vrut să facă moarte de om a fost pedepsit de magistrații ieșeni. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Bujor Poiană la 9 ani de temniță, pentru tentativă de omor. Mai mult, ieșeanul a fost obligat să îi plătească victimei despăgubiri în valoare de peste 30.000 de lei

Un ieșean acuzat că a vrut să facă moarte de om a fost pedepsit recent de către magistrații ieșeni. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Bujor Poiană la 9 ani de temniță, pentru tentativă de omor. Mai mult, ieșeanul a fost obligat să îi plătească victimei despăgubiri.

„Instanța admite în parte acțiunea exercitată de către partea civilă A.I.P. și obligă inculpatul Bujor Poiană la plata către partea civilă a sumei de 30.000 de lei, cu titlu de daune morale, și a sumei de 123 de lei, cu titlu de daune materiale. Respinge, ca nefondate, celelalte pretenții civile formulate de A.I.P.”, au afirmat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Bujor Poiană.

Bujor Poiană, acuzat de tentativă de omor

Procesul lui Bujor Poiană a început pe data de 5 octombrie 2018. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de tentativă de omor. În fapt, ieșeanul a intrat în vizorul anchetatorilor la finele anului 2017. Atunci, un tânăr a fost găsit într-o baltă de sânge, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de un necunoscut, pe o stradă din localitatea ieșeană Coarnele Caprei, la unul dintre magazinele din zonă. Scenele petrecute acolo au fost parcă desprinse dintr-un film de groază. Un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un tânăr înjunghiat este căzut într-o baltă de sânge. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj medical, iar, după ce tânărului i-au fost acordate primele îngrijiri, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

Ulterior, în localitate a aterizat elicopterul care l-a preluat pe tânăr și l-a dus la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, pentru investigații suplimentare. Martorii au precizat că nu au văzut în viața lor așa ceva.

Suspectul, săltat de polițiștii ieșeni și dus la audieri

La scurt timp, la fața locului au ajuns și polițiștii și au demarat cercetările. De altfel, sătenii au susținut atunci că suspectul era considerat „oaia neagră” a satului. Toți au afirmat că se tem de el și se feresc să vorbească.

Tânărul înjunghiat a suferit mai multe plăgi faciale, cervicale și o fractură la brațul stâng, dar este stabil. El a fost internat în Clinica ORL de la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași. Medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale pentru fractura pe care a suferit-o. Important de remarcat este faptul că, în ultimul an, în județul Iași au avut loc tot mai multe astfel de incidente. Astfel, zeci de ieșeni au fost audiați, cercetați, trimiși în judecată sau chiar condamnați pentru infracțiuni de acest gen, comise cu violență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *