Prima pagină » Economic Local » A scăzut prețul unui salon de masaj din centrul Iașului! Executorii s-au chinuit să finalizeze vânzarea
A scăzut prețul unui salon de masaj din centrul Iașului! Executorii s-au chinuit să finalizeze vânzarea

A scăzut prețul unui salon de masaj din centrul Iașului! Executorii s-au chinuit să finalizeze vânzarea

07 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 4 martie, ora 10:00, executorii judecătorești organizează o licitație pentru vânzarea unui apartament din centrul Iașului, unde a funcționat salonul de masaj Bety Club. Apartamentul se află în clădirea de pe strada 4 decembrie 1989, nr.11, et.1, ap.2. Procedura a fost organizată de mai multe ori, dar nu a fost adjudecată din lipsă de participanți. Prețul de pornire a fost redus cu 50 la sută, ajungând la 260.094 lei, aproape 55.000 euro. Apartamentul aparține lui Gabriel Apopei și Marianei Pârju. Cei doi riscă să rămână fără bunuri după ce nu au achitat un credit către BRD Groupe Societe Generale SA.

În societatea Bety Club SRL, Gabriel Apopei apare unic acționar, dar și administrator. În 2017, datele financiare nu arătau prea bine. În schimb, a reușit să scape de datoriile pe firmă. Astfel, cifra de afaceri a fost de 590 lei, profit de 3.463 lei, datorii de 2.521 lei, cu un singur angajat. Cel mai bine i-a mers lui Apopei în 2007, când cifra de afaceri a fost de 70.637 lei și profit de 12.996 lei. În ultimele descrieri ale afacerii, Bety Club punea la dispoziție o sală de fitness (cu aparatură ultra modernă), aerobic (cu step, saltea), Tae Bo, Pilates, masaj (anticelulitic, cu vaccum, ultrasunet). Apropiați ai fostului patron spuneau că Apopei a plecat în Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`