Prima pagină » Local » A scăpat de temniță după ce a vrut să-și violeze mama! A așteptat ca femeia să adoarmă, a dezbrăcat-o și a încercat să o batjocorească! GALERIE FOTO

A scăpat de temniță după ce a vrut să-și violeze mama! A așteptat ca femeia să adoarmă, a dezbrăcat-o și a încercat să o batjocorească! GALERIE FOTO

14 mart. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un adolescent a scăpat de temniță după ce a vrut să-și violeze mama. Astfel, la finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins apelul formulat de Vlad Iulian M. Inițial, minorul a fost condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de viol.

Un ieșean de 17 ani a scăpat de temniță după ce a vrut să-și violeze mama. Astfel, la finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins apelul formulat de Vlad Iulian M.

„Instanța respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Vlad Iulian M. împotriva sentinței penale din 1 aprilie 2021, pronunțată de Judecătoria Iași, sentință pe care o menține. Definitivă”, au afirmat magistrații ieșeni.

Amintim că, inițial, minorul de 17 ani a fost condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de viol.

Un adolescent a scăpat de temniță după ce a vrut să-și violeze mama

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe adolescentul Vlad Iulian M. la 2 ani și 9 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de viol.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, fie în cadrul Primăriei Comunei Bivolari, județul Iași, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ. Constată încetată de drept măsura arestării preventive dispusă față de inculpatul Vlad Iulian M. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului, dacă acesta nu este reținut, arestat preventiv sau deținut în altă cauză”, au precizat judecătorii.

Procesul adolescentului Vlad Iulian M. a început pe 14 decembrie 2020. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe 25 noiembrie 2020. La finele lunii noiembrie 2020, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că tânărul ar fi încercat să-și siluiască propria mamă. Polițiștii ieșeni au demarat cercetările, au mers la domiciliul familiei din satul Tabăra, comuna Bivolari. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Minorul, ridicat, dus la audieri, reținut și, mai apoi, arestat preventiv de judecătorii din Iași

Amintim că anchetatorii ieșeni l-au ridicat pe minorul Vlad Iulian M. și l-au dus la audieri. Din primele informații a reieșit faptul că individul a fost prins în fapt chiar de către frații săi, el fiind în lenjerie intimă. Potrivit informațiilor deținute, frații individului l-au oprit pe acesta din ceea ce voia să facă.
Mai apoi, adolescentul din județul Iași a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, pe 25 noiembrie 2020, individul a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de viol.

Cel mai probabil, pentru că, la data faptei, individul era minor, el a fost condamnat cu suspendarea executării pedepsei. Pe de altă parte, victima, E.M., nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal. La finalul procesului, adolescentul a scăpat de temniță după ce a vrut să-și violeze mama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *