Prima pagină » Local » A scăpat de pușcărie după ce și-a agresat rudele! Magistrații au confiscat un cuțit de la el!
A scăpat de pușcărie după ce și-a agresat rudele! Magistrații au confiscat un cuțit de la el!

A scăpat de pușcărie după ce și-a agresat rudele! Magistrații au confiscat un cuțit de la el!

05 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean a scăpat de temniță, după ce a fost acuzat că și-a agresat rudele. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Petronel Gavril la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru violență în familie.

„Instanța obligă inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Consiliului Local Iași, Spitalul Clinic de Recuperare Iași, fie în cadrul Consiliului Local al comunei Mogoșești”, au precizat judecătorii ieșeni.

De asemenea, aceștia au confiscat un cuțit tip briceag cu buton, cu lama de 12 centimetri lungime și mâner de plastic de culoare maro, utilizat la comiterea faptelor. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul individului a început în ianuarie 2019. Asta, după ce el fusese reținut pentru 24 de ore, între 20 și 21 august 2018. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, pe data de 7 septembrie 2017, individul și-ar fi agresat nevasta și copiii. În urma incidentului, victimele au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu” (Neurochirurgie) și, respectiv, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`