Prima pagină » Eveniment-Social » A scăpat de pușcărie după ce a fost acuzat că a urcat băut și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate!
A scăpat de pușcărie după ce a fost acuzat că a urcat băut și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate!

A scăpat de pușcărie după ce a fost acuzat că a urcat băut și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate!

11 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Eveniment-Social

Judecătorii ieșeni au dispus ieri condamnarea unui bărbat acuzat că a încălcat mai multe reguli de circulație. Astfel, Judecătoria Iași a dispus condamnarea lui Mihai Sebastian Carp la pedeapsa rezultantă de un an și șase luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

„Instanța obligă inculpatul Carp Sebastian Mihai să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei comunei Miroslava sau în cadrul Primăriei municipiului Iași”, au afirmat magistrații. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată.

Procesul individului a început pe data de 14 august 2019. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, pe data de 5 iunie 2018, acesta a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliție. Oamenii legii au constatat că, pe lângă faptul că nu avea permis și conducea un vehicul neînmatriculat, bărbatul mai era și băut, conform anchetatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *