Prima pagină » Local » A scăpat ca prin urechile acului! Domnișoara blocată în trafic în zona Bucium nu va trece pe la arest. Polițiștii o cercetează în stare de libertate – FOTO/VIDEO

A scăpat ca prin urechile acului! Domnișoara blocată în trafic în zona Bucium nu va trece pe la arest. Polițiștii o cercetează în stare de libertate – FOTO/VIDEO

19 aug. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Tânăra care a fost blocată de un șofer în trafic, în zona Bucium, va fi cercetată în stare de libertate. Domnișoara nu va trece pe la arest pentru că anchetatorii nu consideră că este un pericol public

Alina Mihai, tânăra care a fost blocată de un șofer în zona Bucium pentru că se deplasa haotic, va fi cercetată în stare de libertate. Polițiștii au considerat că aceasta nu reprezintă un pericol, deși a fost prinsă cu o alcoolemie de peste 0.70 miligrame alcool pur în aerul expirat și a refuzat să meargă la recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totul avea să înceapă luni seară, când tânăra a fost blocată în trafic de un șofer pentru că se deplasa haotic.

Martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112, iar, la scurt timp, în zona Bucium, acolo unde tânăra a fost oprită, și-a făcut apariția un echipaj de poliție. Alina a fost testată cu aparatul alcooltest, iar valoarea indicată a fost una uriașă. Femeia avea peste 0,70 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Domnișoara blocată în trafic în zona Bucium nu va trece pe la arest

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele tinerei.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către un cetățean, cu privire la faptul că acesta a oprit în trafic o persoană care conducea un autoturism în mun. Iași, pe șoseaua Bucium, posibil sub influența alcoolului. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul și persoana în cauză.

Întrucât conducătorul auto, o femeie de 31 de ani, emana halenă alcoolică, a fost testată alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă a refuzat acest lucru. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trebuie precizat faptul că Alina Mihai se afla la volanul unui autoturism, marca Audi. Polițiștii ieșeni au încercat să o lămurească să meargă la recoltarea de probe biologice, însă aceasta a refuzat în mod constant. Totodată, aceasta a devenit agresivă și a fost deranjată de prezența cetățenilor care s-au oprit să vadă ce se întâmplă.

Cert este că domnișoara blocată în trafic în zona Bucium nu va trece pe la arest.

Comentarii
  • E bună rapandula…

  • Hahaha asta e din Pașcani.este escorta am colindato o dată e panarama rău.100lei tariful pt un Nr dar …cam crizata

  • CSM gluma sinistra

    Alta palma, data de catre mafiotii in negru cu gulere albe, tuturor romanilor. Uite asa, incetul cu incetul se erodeaza increderea romanilor in statul roman si legile acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *