Prima pagină » Local » A șasea zi de pelerinaj la Iași! Zeci de mii de oameni așteptă să se roage la racla cu Moaștele Sfintei Parascheva – LIVE VIDEO, FOTO

A șasea zi de pelerinaj la Iași! Zeci de mii de oameni așteptă să se roage la racla cu Moaștele Sfintei Parascheva – LIVE VIDEO, FOTO

13 oct. 2024, 21:19, 1 ,
în Local

Pelerinajul de la Iași dedicat Sfintei Cuvioase Parascheva a ajuns la a șasea zi, atrăgând zeci de mii de credincioși din toate colțurile țării și din străinătate.

UPDATE ora 22: Peste 50.000 de persoane se află în culoar, iar mai mult de 175.000 au vizitat racla.

La fața locului au fost raportate intervenții medicale, cu un total de 405 cazuri, inclusiv bradicardie, hipertensiune arterială, tahicardie, epistaxis, cefalee, infecții urinare, nevralgii, stare febrilă, etilism acut, iritații, inflamații ale membrelor, ulcere, astm bronșic. Dintre acestea, 28 de persoane au fost transportate la spital, prezentând diverse afecțiuni, cum ar fi stări lipotimice, hipertensiune arterială, etilism acut, fracturi de membru superior, crize epileptice, sindrom subocluziv, tăieturi, dureri abdominale severe, epistaxis, vertij și crize de lumbago.

Știre inițială:

Oamenii vin să se roage la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, considerată ocrotitoarea Moldovei.

În acest moment, coada de pelerini a ajuns la stâlpul 111, iar timpul estimat de așteptare pentru a ajunge la raclă este de aproximativ 14 ore.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`