Prima pagină » Actualitate » A rămas uimit după ce a cumpărat pepene de la o familie de romi! „N-am mai pățit așa ceva!”
A rămas uimit după ce a cumpărat pepene de la o familie de romi! „N-am mai pățit așa ceva!”

A rămas uimit după ce a cumpărat pepene de la o familie de romi! „N-am mai pățit așa ceva!”

26 iul. 2024, 09:35, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Vara este sezonul în care pepenii sunt la mare căutare în România și multă lume îi achiziționează din piață, de la tarabe, dar și de la supermarketuri. Un român a rămas uimit după ce a cumpărat pepene de la o familie de romi. Acesta a făcut totul public pe rețelele de socializare.

A rămas uimit după ce a cumpărat pepene de la o familie de romi!

Suntem în plin sezon al pepenilor și mulți comercianți își așteaptă clienții la standuri și încearcă să îi convingă să cumpere de la ei. Însă în unele cazuri, oamenii se pot delecta cu produsul cumpărat, însă alteori calitatea lasă multe dezamăgiri în rândul oamenilor.

Un bărbat a povestit pe rețelele sociale o întâmplare care l-a lăsat surprins. A avut parte de o experiență minunată când a decis să cumpere un pepene de la o familie de romi.

Chiar dacă pepenele este unul dintre fructele preferate de români, în lunile călduroase de vară, este deja bine știut că nu poți cumpăra pepene de oriunde, pentru că poate fi fără gust. Acum, oriunde mergi găsești câte un stand unde să fie expuse aceste fructe, însă oamenii sunt reticenți și, de multe ori, aleg să le ia din supermarket. De altfel, un aspect important este și prețul.

Un bărbat a făcut o postare pe un grup de Facebook, în care a povestit experiența pe care a trăi-o cu un comerciant. Acesta a cumpărat un pepene dintr-o intersecție, de la o familie de romi și a rămas uimit atunci când vânzătorul i-a spus să aducă pepenele înapoi dacă nu este bun.

Când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză. Pepenele a fost mai bun decât se aștepta clientul. Cumpărătorul a ținut să îl laude pe cel de la care a cumpărat fructul și în mediul online.

„Am cumpărat un pepene dintr-o intersecție, de la o familie de romi. Când mi l-a pus în brațe, domnul mi-a zis: «Dacă nu e ce trebuie, vă rog să veniți înapoi și vă dau altul». N-am mai pățit. Probabil pentru că omul era ce trebuie și pepenele a fost la fel”, a povestit un bărbat pe Facebook.

Internauții au reacționat imediat atunci când au citit povestea bărbatului, iar postarea a adunat peste 1.000 de aprecieri.

Surprize cu pepenele luat din supermarket

O tânără a cumpărat un pepene verde dintr-un supermarket și a postat pe Facebook o poză cu fructul care nu avea miezul roşu aşa cum se aştepta, ci galben.

Femeia a fost foarte supărată de supriza avută, spunând că i-a trecut pofta de pepene roşu. Comentariile la postare au venit imediat, tânăra fiind sfătuită să îl mănânce pentru că nu este nimic anormal cu pepenele cumpărat, fiind de fapt o altă specie care creşte în România.

Despre pepenele verde cu miez galben nu se ştiu prea multe. El pare neobişnuit pentru cei tineri, însă bătrânii îl „cunosc” destul de bine.

De fapt, există sute de specii de pepeni (lubenițe), iar acesta este una dintre ele.

În trecut, se găseau mai des astfel de pepeni în România, acum au devenit mai rari. Pepenele cu miez galben este identic cu cel al pepenelui cu miez roșu, fiind la fel de bun. Acesta are puţin mai multă apă decât pepene obişnuit şi, în acelaşi timp, este mai dulce.

Recent, un bărbat a rămas uimit după ce a cumpărat pepene de la o familie de romi.

Comentarii
  • Codrin Apetrei

    In Piata Alexandru Cel Bun am cumparat un pepene cu coaja verde, nu vargata, si un amic al meu la fel si erau stricati in interior.
    Nu se autosesizeaza controlul ANAPC?
    Ce verificari face doctora aia din Piata Alexandru Cel Bun de comperciantii vand pepeni stricati- boala curata, toxiinfectie, dai si bani si te imbolnavesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *