Prima pagină » Local » A pus ochii pe o vecină și nu s-a lăsat până nu a agresat-o! Ieșeanca, pusă într-o ipostază la care nu se aștepta! (Exclusiv)
A pus ochii pe o vecină și nu s-a lăsat până nu a agresat-o! Ieșeanca, pusă într-o ipostază la care nu se aștepta! (Exclusiv)

A pus ochii pe o vecină și nu s-a lăsat până nu a agresat-o! Ieșeanca, pusă într-o ipostază la care nu se aștepta! (Exclusiv)

18 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ suspectat că a pus ochii pe o vecină și că nu s-a lăsat până ce nu și-a satisfăcut fanteziile cu ea va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii l-au trimis în judecată pe Constantin Simionescu, sub acuzația de viol. Anchetatorii susțin că ieșeanul a tăbărât peste o femeie din comuna Ipatele, pe care ar fi siluit-o

Un ieșean bănuit că a pus ochii pe o vecină și că nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut toate poftele cu ea va ajunge în fața instanței. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Simionescu, sub acuzația de viol.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Un ieșean, arestat preventiv după ce a pus ochii pe o vecină

Anchetatorii spun că ieșeanul Constantin Simionescu (34 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni,. De altfel, tot atunci, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au și dispus arestarea acestuia.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pe numele lui Constantin Simionescu. Dispune arestarea preventivă a lui Constantin Simionescu pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia”, au afirmat atunci judecătorii.

Oamenii legii susțin că, pe data de 23 martie 2022, Constantin Simionescu ar fi tăbărât peste o femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Ipatele, județul Iași. Anchetatorii au adăugat că individul i-ar fi propus femeii să întrețină relații sexuale, însă aceasta ar fi refuzat. În acel moment, agresorul ar fi imobilizat victima și ar fi întreținut raporturi intime cu aceasta, prin constrângerea ei. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Constantin Simionescu, acuzat că și-ar fi abuzat sexual vecina

După acest incident, victima a mers la Poliție, pentru a povesti prin ce a trecut. Oamenii legii au demarat o anchetă și, astfel, au ajuns la Simionescu. Ieșeanul a fost ridicat și dus la audieri. Chiar dacă bărbatul a negat acuzațiile care i-au fost aduse, pe data de 24 martie 2022, ieșeanul în vârstă de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de viol. A doua zi, acesta a fost dus la sediul Judecătoriei Iași, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Magistrații ieșeni au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele individului. Însă acesta a contestat atunci măsura preventivă luată în cazul său. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul acuzat că ar fi pus ochii pe o vecină și nu s-ar fi lăsat până nu și-ar fi satisfăcut poftele cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`