Prima pagină » Local » A pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în burta unui „rival”! Scene șocante, pe o terasă din Iași
A pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în burta unui „rival”! Scene șocante, pe o terasă din Iași

A pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în burta unui „rival”! Scene șocante, pe o terasă din Iași

21 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ acuzat că a înfipt un cuțit în burta unui „rival” a fost pedepsit de magistrații ieșeni. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe Mihai Florin Costea la 4 ani de închisoare, pentru tentativă de omor. În plus, ieșeanul a fost obligat să îi plătească victimei despăgubiri în valoare de aproape 50.000 de lei

Un ieșean acuzat că a înfipt un cuțit în burta unui „rival” a fost pedepsit de magistrați. Așadar, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Mihai Florin Costea la 4 ani de închisoare, pentru tentativă de omor. În plus, ieșeanul a fost obligat să îi plătească victimei despăgubiri.

„Instanța admite, în parte, acţiunea civilă formulată în cauză de persoana vătămată. Îl obligă pe inculpatul Mihai Florin Costea să-i plătească acesteia, cu titlu de despăgubiri civile, suma totală de 49.620 de lei, din care suma de 49.020 de lei cu titlu de daune morale, iar suma de 600 de lei reprezintă daune materiale probate”, au afirmat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, repoterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Mihai Florin Costea, acuzat că a înfipt un cuțit în burta unui adversar

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Mihai Florin Costea a început pe data de 21 septembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația de tentativă de omor. Anchetatorii au afirmat că Mihai Florin Costea (24 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu aproape un an. Procurorii susțin că ieșeanul a fost implicat într-un conflict spontan, care a luat amploare foarte repede.

„Pe 6 august 2021, în intervalul orar 21:30-22:30, în timp ce se afla în satul Buda, comuna Lespezi, din județul Iași, în curtea locuinței familiei în care este situat și un bar administrat de tatăl persoanei vătămate C.I.M., pe fondul unui conflict spontan, care a degenerat în acte de agresiune fizică, inculpatul M.F.C., îmbrâncindu-se reciproc, a lovit-o pe persoana vătămată C.I.M. cu un cuțit în zona abdomenului”, au menționat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Victima, transportată în stare gravă la spital

Anchetatorii au mai spus că, după incident, victima a fost preluată de un echipaj, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, și transportată la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale.

„În urma loviturii aplicate, victima a suferit leziuni traumatice, respectiv o plagă penetrantă abdominală cu hemoperitoneu, leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare circa 16-18 zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile”, au încheiat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Acum, ieșeanul a fost pedepsit, după ce a fost acuzat că a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în burta unui „rival”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024