Prima pagină » National » A primit sau nu văduva victimei lui Mario Iorgulescu 2 milioane de euro. Ce s-a întâmplat după accident
A primit sau nu văduva victimei lui Mario Iorgulescu 2 milioane de euro. Ce s-a întâmplat după accident

A primit sau nu văduva victimei lui Mario Iorgulescu 2 milioane de euro. Ce s-a întâmplat după accident

05 iul. 2024, 19:00,
BZI.ro, în National

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu rupe tăcerea! S-a spus că ar fi primit 2 milioane de euro din partea familiei sale, iar acum a decis să vorbească despre unul dintre ele mai controversate subiecte din acest moment. Iată cum a fost relația dintre soția lui Dani Vicol, bărbatul care a murit după accidentul provocat de Mario Iorgulescu, și câți bani ar fi primit!

Decizia de rejudecare a lui Mario Iorgulescu, după ce a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare, a stârnit multe controverse. Pedeapsa lui a foat anulată, iat judecătorii urmează să reia acest caz. La scrurt timp după această decizie, în spațiul public a apărut și informația conform căreia văduva victimei lui Mario Iorgulescu ar fi primit din partea familiei sale suma de 2 milioane de euro!

A primit sau nu văduva victimei lui Mario Iorgulescu suma de 2 milioane de euro din partea familiei lui

Soția lui Dani Vicol și-a exprimat revolta în ceea ce privește ultima decizie a instanței, iar pe rețelele de socializare a adunat o întreagă comunitate, unde se destăinuie. A devenit cunoscută, iar moartea soțului ei este cel mai delicat subiect pentru ea. A suferit foarte mult, motiv pentru care vrea ca cei vinovați să fie pedepsiți.

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu a declarat că nu a primit niciun ban din partea familiei lui, deși s-a speculat că i s-ar fi dat suma de 2 milioane de euro. Tânăra a spus că acest lucru nu este adevărat, nici nu a fost contactată de familia lui.

„Am un obicei prost. Eu nu îmi selectez mesajele, ce vreau citesc, ce nu vreau nu citesc. Tot ce îmi pare în ochi, citesc cu voce tare. În momentul acela am citit, cred că creierul s-a activat. Am vrut să dau replică, atunci în clipa aia eu nu am reacționat. Atunci am zis că nu mi-a dat Mario Iorgulescu două milioane de euro, și nu mi-a dat, vorbind la modul cel mai serios. Și, chiar dacă mi-ar fi dat, n-ar fi problema voastră, pentru că mi-a omorât soțul”, a declarat soția lui Dani Vicol, în podcastul HappyFishTV.

Tânăra este dispusă să facă orice ca să se ia măsuri

Deși este o situație foarte grea din punct de vedere emoțional, soția lui Dani Vicol este dispusă să facă orice pentru ca cei vinovați de moartea soțului ei să plătească. Așadar, tânăra a spus că nu se va da bătută și va merge oricât de departe este necesar.

„În continuare, că tot este liber, poate să bea, să se drogheze și să iasă la volan să mai omoare și pe alții. Eu să mă las bătută din să accept ideea că Mari Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie. Mai bine mor. Eu vreau să fac tot posibilul să merg și la CEDO, să merg oriunde posibil încât Mario Iorgulescu să nu scape de pușcărie”, a declarat ea, cu mai mult timp în urmă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
08 iulie 2024
08 iulie 2024