Prima pagină » Cancan » A pozat nud Iuliana Pepene? Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare de știri

A pozat nud Iuliana Pepene? Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare de știri

29 oct. 2021, 09:39,
în Cancan

Este frumoasă, plină de energie și mereu în centrul atenției, iar admiratorii ei se întreabă dacă a pozat nud Iuliana Pepene. Cu o ținută fără cusur și un fizic de invidiat, multă lume dorește să afle ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare de știri.

Iuliana Pepene, apariții nud în mediul online?

Iuliana Pepene este una dintre cele mai răvășitoare prezențe din televiziune. Prezentatoarea de știri atrage privirile nu doar atunci când apare la tv, ci și prin fotografiile sexy pe care le postează pe contul ei de Instagram. 

Ținutele și fotografiile în ipostaze provocatoare au stârnit interesul publicului, în presă circulând zvonuri că frumoasa știristă a pozat nud. Cu toate acestea, vedeta a negat presupunerile apărute și a continuat să îi pună pe jar pe admiratori.

Iuliana Pepene a fost pasionată dintotdeauna de jurnalism și și-a dorit o carieră de succes în televiziune. Traseul ei profesional a fost unul plin de provocări și a fost nevoită să facă mai multe compromisuri. 

De la o vârstă fragedă s-a mutat în Capitală și a urmat cursurile academiei Intact Media Academy, iar la final a devenit membră în echipa Antenei 1. 

La vârsta de 30 de ani, vedeta se bucură de succes și este dedicată profesiei sale. Într-un interviu Iuliana Pepene a vorbit despre ce înseamnă pentru ea meseria de jurnalist și care sunt provocările pe care le-a întâmpinat:

„Meseria de jurnalist, caracterizată de pasiune și curiozitate, are un farmec aparte, greu de descris, dar odată ce i-ai simțit gustul, devine ca un microb de care nu mai poți să scapi. Și nici nu-ți dorești asta.

De asemenea, Iuliana Pepene se caracterizează ca fiind o persoană ambițioasă, optimistă și mereu entuziastă. Din acest motiv, colegii ei de redacție au numit-o pe frumoasa prezentatoare „bomba de energie.”

Ce secrete ascunde prezentatoarea de știri 

Iuliana Pepene se bucură de o carieră de succes, dar și de celebritate în mediul online. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 este foarte activă pe rețelele de socializare unde postează fotografii din vacanțele sale exotice, afișând o ținută de invidiat. 

Dincolo de profesionalismul de care dă dovadă în televiziune, vedeta are o viață privată palpitantă. Este pasionată de motoare și îi place viteza. Mai mult decât atât, prezentatoarea a fost copilot de raliuri și a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Eduard Fuerea, un alt pasionat de motoare.

După despărțirea de celebrul copilot, Iuliana Pepene a avut o relație cu bucătarul Dragoș Bercea. Cei doi se afișau în public extrem de fericiți, dar povestea lor de dragoste avea să se sfârșească nu tocmai amical. Aceștia au șters fotografiile de pe conturile de socializare, Iuliana Pepene declarând că „nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante.”

O altă pasiune a vedetei este sportul, aceasta având grijă să fie mereu în formă. Întrebată care sunt secretele unei ținute fără cusur, Iuliana Pepene a mărturisit că nu ține dietă și nu merge la sală, ci are o alimentație sănătoasă și un stil de viață activ:

„Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă.”, a declarat aceasta.

În pofida zvonurilor apărute în presă că ar fi pozat nud și că are secrete pe care dorește să le țină departe de ochii curioșilor, Iuliana Pepene rămâne una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`