Prima pagină » Cancan » A pozat nud Andreea Berecleanu? Ce spune vedeta despre fotografiile provocatoare ale fiicei sale

A pozat nud Andreea Berecleanu? Ce spune vedeta despre fotografiile provocatoare ale fiicei sale

26 nov. 2021, 16:03,
BZI.ro, în Cancan

Este frumoasă și are o carieră impresionantă în televiziune, dar multă lume se întreabă dacă a pozat nud Andreea Berecleanu. Prezentatoarea de știri s-a remarcat de-a lungul timpului prin eleganță și discreție. Chiar dacă a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, aceasta a fost mereu în atenția publicului. Este surprinzător ce spune vedeta despre fotografiile provocatoare ale fiicei sale.

Andreea Berecleanu a refuzat să pozeze nud 

Celebra prezentatoare de știri Andreea Berecleanu arată spectaculos la 46 de ani. Aceasta se menține în formă și se afișează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Mai mult, vedeta postează fotografii în ținute sexy pe Instagram, spre încântarea admiratorilor. Cu toate acestea, Andreea Berecleanu a refuzat să pozeze nud. 

Fosta prezentatoare de la Antena 1 are o căsnicie frumoasă alături de medicul estetician Constantin Stan. După divorțul de Andrei Zaharescu, vedeta și-a găsit fericirea în brațele renumitului chirurg. Andreea Berecleanu a vorbit în cadrul unei emisiuni despre relația dintre actualul soț și cei doi copii din mariajul anterior, Eva și Petru. 

„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. 

Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie. Constantin este un om corect și iubitor, cald. Era imposibil să-l respingi. Copiii au simțit asta, nu a fost nevoie de prea multe vorbe. Iar el a trăit emoția unui părinte aflat la început de drum. Petru avea 8 ani, Eva avea 12. Erau încă mici, personalitatea lor începea să prindă contur și aveau nevoie de un reper puternic, în afară de cel al mamei”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

Ce spune vedeta despre fotografiile fiicei sale în ipostaze provocatoare 

Andreea Berecleanu are doi copii de care este tare mândră. Eva, fiica prezentatoarei, este de o frumusețe răvășitoare, dar nu își dorește o carieră în televiziune. Tânăra în vârstă de 19 ani studiază în Londra și este atrasă de lumea modellingului. 

Fiica Andreei Berecleanu nu ezită să se afișeze în ținute sexy ori de câte ori are ocazia. Aceasta a ajuns în atenția publicului după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie provocatoare. Postarea a avut multe vizualizări și mesaje de apreciere, inclusiv din partea prezentatoarei tv.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că are o relație extrem de apropiată cu cei doi copii. Deși fiica acesteia, Eva, locuiește în Londra, distanța nu reprezintă un obstacol pentru cele două.

„De câțiva ani, Eva, fiica mea, e mai mult plecată din țară. Să studieze. Chiar dacă vorbim de multe ori pe zi, atingerea ne lipsește. Nu știu dacă mi-am alintat copiii, dar știu sigur că suntem dependenți, atât Eva și Petru, cât și eu, de gesturile de afecțiune.

Așa suntem noi și nimic nu a schimbat asta de când erau bebeluși și până în zilele noastre. Ieri m-a invitat la masă, pe o terasă, să fim doar noi două. Cred că e foarte importantă această intimitate, cu fiecare copil în parte. Fiecare are povestea lui, fiecare are nevoile lui. Exact ca și noi, cei care îi creștem. Și acest ritual face parte din viețile noastre constant, dintotdeauna.”, a mărturisit prezentatoarea.

Andreea Berecleanu a refuzat să pozeze nud. Prezentatoarea de știri arată spectaculos la 46 de ani, iar fotografiile de pe rețelele de socializare atrag atenția admiratorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *