Prima pagină » Cancan » A pozat Iuliana Luciu nud? Ce caută vedeta la un bărbat

A pozat Iuliana Luciu nud? Ce caută vedeta la un bărbat

20 apr. 2022, 14:13,
BZI.ro, în Cancan

Pozele nud ale Iulianei Luciu au făcut furori pe internet la momentul apariției lor. Deși la momentul actual nu a mai distribuit astfel de imagini, aparițiile actriței sunt la fel de răvășitoare. Aceasta are un corp de invidiat pe care îl menține prin sport. În ceea ce privește viața privată, fosta asistentă TV este destul de discretă, ținându-și relațiile departe de ochii curioșilor.

Iuliana Luciu este cunoscută pentru aparițiile sale cât mai provocatoare. Aceasta și-a început cariera în televiziune ca asistentă TV, apoi a călcat pe urmele surorii sale și a jucat și în seriale. 

Poze nud cu Iuliana Luciu ce au pus pe jar internauții

În urmă cu câțiva ani, actrița a pozat nud pe rețelele de socializare. Aceasta a postat o imagine cu ea în timp ce își acoperea cu grijă părțile intime, dar într-un mod provocator în care a pus pe jar mințile bărbaților la vremea respectivă. La momentul actual, pozele Iulianei Luciu au devenit mai cuminți, actrița afișându-se doar în costum de baie la plajă. Chiar și așa, frumoasa șatenă atrage privirile tuturor urmăritorilor cu un corp de invidiat. Cea mai recentă postare a sorei Nicoletei Luciu este o imagine într-un costum care îi lasă bustul generos la vedere. O vedetă de la noi ce a refuzat să pozeze nud în Playboy este Andra Măruță în vârstă de 35 ani. 

Iuliana are un corp de invidiat și este curtată de numeroși bărbați din România. Într-un interviu, aceasta a declarat că reușește să își mențină formele voluptoase prin sport și o alimentație sănătoasă. Mai mult de atât, Iuliana a menționat că oricât de obosită ar fi seara de fiecare dată se demachiază înainte de somn. Pe lângă faptul că își păstrează tenul curat, actrița folosește și creme pentru un ten imaculat.

Ce caută vedeta la un bărbat

Deși a fost curtată de mulți bărbați, aceasta și-a ales cu grijă partenerii. Mai mult de atât, fiind o fire discretă, fosta asistentă TV a încercat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. La un moment dat, actrița a spus cum și-ar dori să fie bărbatul lângă care ar vrea să rămână. Aceasta a menționat că vrea ca viitorul iubit să îi înțeleagă nebunia și să o respecte. De asemenea, Iuliana Luciu a spus că nu își dorește o relație doar de dragul de a fi. 

„Nu poți să intri într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, a declarat Iuliana Luciu.

Acum doi ani s-a vehiculat că actrița s-ar iubi cu Cristian Mitrea, fostul Andreeai Mantea. Însă, vedeta a negat cu vehemență și a spus că cei doi sunt doar prieteni buni. Printre bărbații pe care i-a avut ca parteneri se numără Răzvan Dumitrescu, Ioan Neculaie și Marian Capet. Cu Răzvan Dumitrescu, fosta asistentă TV a fost logodită și toată lumea credea că se vor căsători, însă în cele din urmă au decis să-și spună adio.

Pozele nud cu Iuliana Luciu au propulsat-o în atenția publicului. Cu toate că frumoasa șatenă nu a mai postat poze goală, aceasta a rămas în atenția urmăritorilor, având un corp de invidiat. Printre alte vedete ce au pozat nud se numără și Bianca Drăgușanu ce a apărut în revista Playboy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *