A pozat Elena Gheorghe nud? Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare 

27 ian. 2022, 12:20
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă dacă a pozat Elena Gheorghe nud. Frumoasa artistă are un fizic de invidiat și face furori la evenimentele mondene. Vedeta este mereu atentă la aparițiile publice și este extrem de apreciată de public. Recent, Elena Gheorghe și-a surprins admiratorii cu fotografii inedite în mediul online. Iată cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare.

Elena Gheorghe a refuzat să pozeze nud

Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase cântărețe din showbiz-ul românesc. Artista și-a construit o carieră de succes în muzică și se bucură de aprecierea unui public numeros. Frumoasa vedetă este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. 

Îndrăgita cântăreață se menține în formă și arată spectaculos. La vârsta de 36 de ani, artista are un fizic de invidiat. Mai mult, aceasta este împlinită pe plan profesional și personal, având o căsnicie frumoasă alături de Cornel Ene. De când este mămică, vedeta radiază de fericire și este mândră de familia ei frumoasă.

Frumoasa artistă este extrem de activă în mediul online, iar fotografiile în ipostaze sexy sunt apreciate de internauți. Elena Gheorghe a mărturisit în repetate rânduri că nu a acceptat să pozeze nud, deși a primit nenumărate oferte. 

Cu toate că s-a afișat de mai multe ori în ipostaze provocatoare în videoclipurile sale săi pe rețelele de socializare, Elena Gheorghe a dezvăluit că nu ar poza niciodată nud pentru vreo revistă de profil și în trecut a refuzat câteva oferte.

„Mi s-a propus de vreo două ori să apar în Playboy. Prima dată s-a întâmplat când eram în vechiul proiect, Mandinga, şi după aceea la începutul carierei solo. Le-am spus că nu mă reprezintă. Nicio ofertă nu mă poate convinge să pozez goală, poate să-mi dea şi un milion de euro. Nu vreau să-mi promovez nuditatea, ci muzica mea.”, a declarat celebra artistă.

Spre deosebire de Elena Gheorghe, colega ei de breaslă, cântăreața Andreea Bănică a pozat în Playboy la începutul carierei sale artistice. Recent, vedeta a mărturisit că regretă pictorialul nud de la acea vreme. 

O altă vedetă care a pozat în ipostaze provocatoare este Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Adrian Mutu a recunoscut că a pozat nud, iar pictorialele incendiare i-au adus și mai multă celebritate.

La rândul ei, Daniela Crudu a pozat goală de mai multe ori, făcând furori în rândul bărbaților cu fotografiile extrem de sexy. 

Frumoasa cântăreață s-a afișat recent în ipostaze surprinzătoare

Elena Gheorghe și-a surprins recent fanii din mediul online cu fotografii în care apare nemachiată. Frumoasa artistă are un fizic de invidiat, iar trăsăturile ei fără pic de machiaj au fost extrem de apreciate. Vedeta a stârnit un val de reacții pozitive după ce s-a afișat complet nemachiată.

Elena Gheorghe s-a fotografiat într-un costum de baie sexy, iar naturalețea ei a fost imediat apreciată. La vârsta de 36 de ani, frumoasa cântăreață are un succes răsunător, iar piesele sale sunt îndrăgite de publicul autohton. 

Pe lângă realizările din plan profesional, artista are o viață privată cu împliniri. Aceasta are o căsnicie frumoasă alături de partenerul ei de viață și are doi copii de care este tare mândră. 

Când vine vorba de soțul ei, Elena Gheorghe are doar cuvinte de laudă. Artista a mărturisit că a avut parte de multe încercări și momente dificile în cuplu, dar a reușit să le depășească.

,,Relația nostră se bazează pe comunicare, înțelegere și respect. Încercăm să ne implicăm în mod egal în activitățile casei, în educația copiilor, în tot ceea ce facem. Deciziile le luăm împreună. Desigur că avem și discuții în contradictoriu.” (…)

În relaţia mea cu soţul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r.: Mandinga), chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins şi îi mulţumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta.”, a mărturisit  cântăreața.

Frumoasa artistă Elena Gheorghe a refuzat să pozeze nud. Celebra cântăreață este mereu atentă la aparițiile publice și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Aceasta se declară o femeie împlinită și se bucură de celebritate.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *