Prima pagină » Cancan » A pozat Cristina Ciobănașu nud? Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei actrițe

A pozat Cristina Ciobănașu nud? Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei actrițe

28 ian. 2022, 15:40,
în Cancan

Multă lume se întreabă dacă a pozat Cristina Ciobănașu nud. Tânăra actriță face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Gherman, iar despărțirea dintre cei doi a surprins publicul. În prezent, vedeta iubește din nou și se afișează în ipostaze tandre alături de noul iubit. Puțini sunt cei care știu cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei actrițe.

Cristina Ciobănașu a refuzat să pozeze nud

Tânăra actriță Cristina Ciobănașu s-a afișat de mai multe ori în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Aceasta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public, iar ținutele provocatoare îi pun în evidență formele perfecte.

Frumoasa Cristina Ciobănașu s-a remarcat de la primele apariții în showbiz-ul românesc, fiind extrem de apreciată de public. Mai mult, relația de dragoste pe care a avut-o cu îndrăgitul actor Vlad Gherman i-a adus și mai multă celebritate. Despărțirea celor doi a provocat controverse în spațiul public. Admiratorii cuplului au fost surprinși să afle decizia lor de a pune punct poveștii lor de dragoste.

Dincolo de provocările din plan personal, actrița și-a construit o carieră frumoasă în lumea artistică, fiind apreciată de colegii de breaslă. Pe plan profesional, Cristina Ciobănașu are nenumărate proiecte și se dedică în totalitate profesiei. 

Cu toate că s-a lăsat fotografiată de mai multe ori în ipostaze sexy, Cristina Ciobănașu nu a acceptat să pozeze nud pentru revistele de profil. Tânăra artistă își dorește să fie departe de scandaluri și să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a refuzat să pozeze nud este cântăreața Nicole Cherry. Aceasta nu a acceptat să apară în pictoriale incendiare, deși a primit câteva oferte. La rândul ei, Elena Gheorghe nu s-a lăsat fotografiată în ipostaze nud și a refuzat sume uriașe din partea revistei Playboy.

Cine este noul iubit al frumoasei actrițe

Cristina Ciobănașu a trecut peste despărțirea dureroasă de Vlad Gherman și iubește din nou. Tânăra actriță s-a afișat recent în ipostaze romantice alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Pe rețelele de socializare, frumoasa artistă a postat fotografii alături de iubitul ei.

Se pare că vedeta a trecut peste suferința despărțirii de Vlad Gherman și și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Din mărturisirile lui Vlad Gherman, cei doi păstrează legătura și au rămas prieteni. Mai mult, fostul iubit al actriței știe cine este bărbatul din viața Cristinei Ciobănașu. 

,,Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta.”, a mărturisit Vlad Gherman.

În prezent, Cristina Ciobănașu este extrem de fericită și iubește din nou. Cu toate că a suferit enorm după despărțirea de Vlad Gherman, aceasta a mărturisit că se află în relații bune cu fostul iubit.

,,Într-adevăr, a fost o perioadă foarte solicitantă pentru că a trebuit să caut în mine resursele să funcționez la capacitate maximă pentru toate proiectele în care sunt implicată, în condițiile în care, pe plan personal, nu am mai avut acea stabilitate cu care eram obișnuită. (…)

Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată.”, a declarat actrița.

Tânăra actriță Cristina Ciobănașu a refuzat să pozeze nud. Aceasta face furori cu fizicul de invidiat și ținutele sexy. Artista se bucură de celebritate și de cariera de succes. 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *