A pozat Anca Dinicu nud? Detalii inedite din viața privată a îndrăgitei actrițe 

01 nov. 2021, 14:33
BZI.ro, în Cancan

Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, însă multă lume se întreabă dacă a pozat Anca Dinicu nud. Aparițiile sale la tv și colaborarea cu celebrul Mihai Bendeac i-au adus celebritatea, însă puțini cunosc detaliile inedite din viața privată a îndrăgitei actrițe.

A pozat frumoasa Anca Dinicu nud?

Frumoasa Anca Dinicu atrage privirile tuturor la fiecare apariție tv, dar și în mediul online. Extrem de talentată și carismatică, actrița a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Gina Felea, personaj creat de Mihai Bendeac. 

Pe lângă aparițiile sale memorabile în serialul „Băieți de oraș”, Anca Dinicu s-a făcut remarcată și pe scena teatrului românesc, dar și la emisiunea „iUmor.” 

Succesul actriței și aparițiile sale provocatoare din mediul online au stârnit curiozitatea internauților care s-au întrebat dacă vedeta a pozat nud. În pofida zvonurilor apărute în presă, talentata Anca Dinicu a negat cu vehemență aceste bănuieli.

Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că are anumite principii de viață pe care le respectă și că la un moment dat i-a fost teamă că va fi asociată cu Gina Felea, personajul feminin pe care l-a interpretat în producția de succes „Băieți de oraș.”

Detalii surprinzătoare din viața personală a îndrăgitei actrițe

Dacă pe plan profesional Anca Dinicu a avut parte de nenumărate provocări, se pare că și pe plan personal lucrurile au stat la fel. Extrem de sinceră, celebra actriță a vorbit deschis de mai multe ori despre viața privată și despre marile ei temeri.

Puțini sunt cei care știu că a debutat în teatru la o vârstă fragedă, jucând pe scenă cu marea actriță Stela Popescu. După succesul din primii ani, Anca Dinicu a avut mai multe proiecte care s-au dovedit de un real succes.

Actrița a declarat într-un interviu că își iubește nespus de mult profesia, dar mai ales publicul care îi dă putere și încredere:

„Mă simt norocoasă pentru programul încărcat, un actor îşi doreşte întotdeauna să lucreze cât mai mult. Există luni întregi fără weekend-uri libere şi cu nopţi nedormite, dar nimic nu se compară cu satisfacţia de a-ţi vedea proiectul finalizat. În ciuda eforturilor, este o meserie care te răsplăteşte.”, a spus aceasta.

Ce actor celebru a ajutat-o pe Anca Dinicu

Anca Dinicu este recunoscătoare oamenilor din viața ei care au ajutat-o enorm în carieră, unul dintre aceștia fiind colegul ei de breaslă, Mihai Bendeac. Frumoasa vedetă a declarat că propunerea îndrăgitului actor de a juca în serialul „Băieți de oraș” a surprins-o extrem de mult, fiind o adevărată provocare pe care a acceptat-o imediat:

„Era ceva total nou pentru mine și extrem de provocator. Pentru că am încredere în Mihai Bendeac, m-am aventurat și am zis că trebuie să fac și asta”, a mărturisit actrița.

Anca Dinicu este o prezență savuroasă și la emisiunile la care participă, precum cea prezentată de Cătălin Măruță. Carismatica actriță i-a surprins pe admiratori după ce a postat un mesaj pe contul ei de socializare în care a povestit amuzată despre participarea la emisiunea celebrului moderator:

„Cred că e musai să pun aici că am fost la Cătălin Măruță, nu de alta dar nu știi niciodată când pică Instagramul sau te lasă memoria… pentru nepoți pun, ca să vadă și ei că m-am plimbat pe la televiziuni.”

Dincolo de zvonurile apărute în presă că ar fi pozat nud și de evenimentele surprinzătoare din viața ei privată, Anca Dinicu este una dintre cele mai îndrăgite și carismatice actrițe din showbizul românesc. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *