A pozat Anca Dinicu în Playboy? Detalii nebănuite din viața îndrăgitei actrițe au ieșit la iveală

28 feb. 2022, 12:50
BZI.ro, în Cancan

Mulți din urmăritorii s-au întrebat dacă a pozat Anca Dinicu în Playboy sau în altă revistă destinată bărbaților. Această curiozitate, a stat mult în gândurile urmăritorilor, din cauza aparițiilor incendiare ale artistei.

Frumoasă brunetă din „Băieți de oraș” a clarificat zvonurile cu privire la această întrebare de pe buzele multora. Pe lângă asta, mulți sunt curioși cu privire la viața privată a artistei. Anca Dinicu a încercat să iși țină cât mai departe de ochii curioșilor viața amoroasă, incercând să nu se vehiculeze prea multe bârfe cu privire la acest subiect.

Actrița Anca Dinicu s-a remarcat prin rolul creat de către Mihai Bendeac, în „Băieți de oraș”, Gina Felea. Personajul este imaginea unei femei din Italia, ce a postat acum 6 ani un clip pe Youtube. Aceasta anunța în clipul său că angajează fete la clubul său de noapte în Torino.

Artista a dat viață personajului devenind celebră din cauza acestui rol. Înainte de acesta, Anca a prezentat emisiunea lui Mihai Bendeac, “În puii mei”. În momentul de față, aceasta este angajată la Teatrul din Râmnicu Vâlcea și a apărut în serialul Vlad, unul dintre cele mai urmărite seriale românești.

Anca Dinicu în Payboy. De ce nu a ajuns actrița în celebra revistă pentru bărbați

Actrița Anca Dinicu a devenit celebră în urma rolului său din Băieți de oraș, interpretând-o pe Gina Felea, personaj creat de Mihai Bendeac. Imaginea acesteia este la polul opus, în viața reală, aceasta find o focoasă brunetă. Carismatica actriță s-a făcut remarcată prin aparițiile incediare de la iUmor și pe scena teatrului românesc.

Aparițiile sale incediare din mediul online și de pe micile ecrane, i-au determinat pe mulți urmăritori și spectatori să se întrebe dacă tânăra actriță a pozat în Playboy. La împlinirea vârstei de 32 ani, vedeta a postat pe contul său de Instagram o poză cu un decolteu generos.

La descrierea imaginii, aceasta a mărturisit faptul că nu era destinată pentru a avea un număr cât mai mare de aprecieri, ci era strict pentru sufletul ei, pentru a memora faptul că a fost o dată tânără și frumoasă. Artista a postat câteva poze incediare și de Ziua Indrăgostiților, pe contul să de Instagram, având la descriere:

„Nu postez întâmplător astăzi, așa că iubiți-mă și pe mine. Cerșesc iubire pe internet. Așa am ajuns”, a transmis vedeta într-o formă umoristică, după cum și-a obișnuit urmăritorii.

În urma zvonurilor și a curiozităților, actrița a negat faptul că ar fi pozat în revista dedicată adulților.

Aceasta a declarat faptul că principiile pe care le are și după care se ghidează, au determinat-o să nu facă acest pas. Mai mult de atât, caristamtica actriță nu a dorit să fie asociată cu personajul pe care îl interptrează în Baieți de oraș, Gina Felea. Curiozitatea internauților cu privire la faptul dacă Anca Dinicu a pozat nud în reviste pentru bărbați a fost clarificată, aceasta negând cu vehemență speculațiile din presă.

Artista își tine viața amoroasă departe de ochii curioșilor

Anca Dinicu și-a început cariera în actorie la o vârstă fragedă, talentul fiind descoperit de către o vecină a artistei, ce a încurajat-o să se înscrie la o școală particulară pentru a se perfecționa. Actrița nu a luat în serios această activitate, privind-o mai mult ca pe un hobby. După finalizarea liceului, Anca Dinicu s-a înscris la 3 facultați, în urma cărora a ales facultatea de actorie.

Când aceasta și-a anunțat mama că a intrat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, chiar la buget, acesteia nu i-a venit să creadă. Primele sale job-uri au fost ca animatoare la petreceri pentru copiii, dansatoare într-un club de noapte și de asemenea contabilă la o firmă. Deși aceasta a avut suportul părinților săi și nu a dus lipsă de nimic, actrița a știut mereu cum să se adapteze și să facă rost de bani, când avea nevoie.

Privind viața amoroasă a actriței, aceasta a încercat să o țină pe cât mai ascunsă posibil. Artista a fost cerută în căsătorie de către unul din colegii săi de breaslă, răspunsul actriței uimindu-i pe urmăritorii săi. George Piștereanu a fost refuzat de către Anca Dinicu, aceasta declarând faptul că este o femeie independentă, frumoasă, inteligentă, devreme acasă, de care multora dintre bărbați le este frică. Anca Dinicu, a mai avut în trecut o relație cu un concurent de la „Chefi la cuțite”, Kani, pe numele său real Andrei Hâncu.

Relația celor doi a luat sfarșit fără a atrage atenția publicului. De curând s-a mai vehiculat faptul că actrița ar avea o relație cu Cristi Mitrea, insă cei doi au negat acest lucru. Anca Dinicu, a declarat că cei doi sunt prieteni buni de mult timp și nu este nimic altceva decât o prieteni, într-o postare numindu-l „prietenul meu de o viață”.

Curiozitatea internauților cu privire la faptul dacă Anca Dinicu a pozat în Playboy a fost clarificat de către actriță în nenumărate rânduri. În prezent vedeta a realizat o serie de reclame pentru companie aeriană și joacă pe scena Teatrului din Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *