A pozat Alina Eremia nud? Ce secrete ascunde frumoasa artistă 

10 dec. 2021, 10:08
BZI.ro, în Cancan

Este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, iar multă lume se întreabă dacă a pozat Alina Eremia nud. Cântăreața se bucură de succes și de aprecierea publicului, iar la evenimentele mondene atrage privirile tuturor. Dincolo de celebritate, Alina Eremia a încercat mereu să țină viața privată departe de ochii curioșilor. Iată ce secrete ascunde frumoasa artistă.

Alina Eremia nu a dorit să pozeze nud

Este frumoasă și are un fizic de invidiat pe care îl afișează ori de câte ori are ocazia. Alina Eremia își surprinde de fiecare dată fanii cu fotografiile sexy de pe rețelele de socializare, iar mesajele de laudă sunt cea mai bună dovadă. Artista se mândrește cu formele ei perfecte, însă nu a dorit până acum să pozeze nud pentru publicațiile de profil. 

Mai mult, Alina Eremia a mărturisit că nici pe viitor nu intenționează să facă acest lucru deoarece nu își dorește să se lase fotografiată complet dezbrăcată. Cu toate acestea, frumoasa cântăreață se afișează în ipostaze provocatoare pe Facebook și Instagram, fiind apreciată de un public numeros.

Puțini sunt cei care știu că artista a fost pasionată de muzică de mică, iar la 12 ani a urcat pe scena Eurovision Junior 2005. Extrem de talentată și ambițioasă, Alina Eremia a cochetat și cu actoria, iar rolurile sale în seriale românești precum „Pariu cu viața” i-au adus și mai multă celebritate.

Alina Eremia a făcut parte și din trupa LaLa Band, iar relația extrem de apropiată cu Dorian Popa, colegul ei de breaslă, a provocat suspiciuni în rândul admiratorilor.

În prezent, artista se bucură de aprecierea publicului și are succes cu piesele sale muzicale. Se pare că lucrurile s-au așezat și pe plan personal, vedeta fiind împlinită și fericită. Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu, însă cei doi sunt extrem de discreți și se afișează rar la evenimentele mondene.

Ce secrete ascunde îndrăgita cântăreață

Alina Eremia este o prezență răvășitoare în spațiul public, dar și în mediul online. Videoclipurile frumoasei artiste pun pe jar inimile urmăritorilor, fascinați de ținutele extrem de sexy. Cântăreața este apreciată pentru vocea deosebită și atitudinea sa. Alina Eremia și-a dorit mereu să fie discretă cu planul personal, iar acest lucru nu a făcut decât să stârnească și mai mult interesul publicului.

Multă lume se întreabă cine este bărbatul care i-a cucerit inima și cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor. Alina Eremia are o relație de cinci ani cu Edi Barbu, însă aceștia nu au dorit să spună mai multe despre planurile lor de viitor.

În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că este atentă atunci când intră într-o relație, dar mai ales acordă importanță intențiilor persoanei care o abordează. Frumoasa cântăreață a recunoscut că a suferit uneori deoarece mulți bărbați își doreau să o cunoască pe celebra Alina Eremia, nu omul din spatele celebrității.

„Îmi pot da seama de intenţiile unui băiat doar punându-i câteva întrebări subtile. În funcţie de răspunsul lor, ştiu dacă îşi doresc să mă cunoască pe mine sau pe Alina Eremia de la televizor, şi atunci lucrurile sunt cât se poate de clare.”, a declarat aceasta.

În ceea ce privește viața de dincolo de ecran, Alina Eremia adoră cumpărăturile, plimbările în aer liber și vacanțele în Roma, unde face des shopping.

„Sunt o împătimită a shopping-ului, este activitatea mea preferată în timpul liber. Îmi place mult să fac shopping la Roma, am senzația că centrul orașului este un mic orășel construit special pentru a fi locuit de cele mai faimoase branduri. Este o încântare să mă plimb pe străduțe, să văd vitrinele frumos aranjate, să ascult artiștii care parcă sunt vocea orașului. Ai impresia că se derulează un film în care vrei și tu neapărat să joci, să faci parte din el.”, a precizat artista.

Alina Eremia a avut parte de mai multe dezamăgiri în dragoste, însă și-a dorit să păstreze discreția. Vedeta nu a dorit să ofere mai multe detalii despre bărbații din viața ei care i-au frânt inima. În prezent, aceasta formează alături de Edi Barbu unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Alina Eremia se afișează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare, dar nu a acceptat să pozeze nud. La 27 de ani, artista se bucură de celebritate, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *