Prima pagină » Cancan » A pozat Adriana Bahmuțeanu nud? Vedeta a cerut ordin de restricție pentru iubitul său 

A pozat Adriana Bahmuțeanu nud? Vedeta a cerut ordin de restricție pentru iubitul său 

18 iul. 2022, 13:07, 2 ,
BZI.ro, în Cancan

Multe persoane s-au întrebat dacă Adriana Bahmuțeanu a pozat nud. Aceasta a refuzat un contract de 10.000 de euro deoarece nu a fost de acord să apară în Playboy când era însărcinată. Mai mult de atât, vedeta a fost surprinsă ulterior cu sânii la vedere.

După certurile pe care le-a avut cu Silviu Prigoană, Bahmu părea că și-ar fi găsit fericirea alături de iubitul grec. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a cerut un ordin de restricție din cauza violenței.

A pozat Adriana Bahmuțeanu nud?

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Acesteia i s-a propus să pozeze nud în trecut, însă a refuzat. Mai mult de atât, prezentatoarea Tv ar fi trebuit să se dezbrace când era însărcinată. Pentru pozele nud, Adriana Bahmuțeanu ar fi primit suma de 10.000 de euro. Una dintre cele mai controversate vedete din showbiz ce a acceptat să fie în paginile revistei Playboy este Anamaria Prodan. Vedeta a fost surprinsă goală și în fața clădirii Burj Al Arab.

La momentul respectiv, vedeta a declarat că nu dorea să fie model pentru toți bărbații, iar gândul că ar vedea-o mai multe persoane în acele ipostaze îi displăcea. Ulterior, la câțiva ani distanță, prezentatoarea TV a fost surprinsă în sânii goi. Aceasta a pozat într-un body semitransparent și a atras privirea tuturor. Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare chiar de ea, iar la descrierea pozei a scris ”Bună dimineaţa! Mă simt super bine în pielea mea”.

Adriana Bahmuțeanu a cerut ordin de restricție pentru iubitul ei

Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă de curând pe holurile Instanței. Aceasta a cerut să i se prelungească ordinul de restricție pe care îl avea pentru iubitul ei. Vedeta a depus plângere împotriva partenerului său deoarece ar fi agresat-o. Până la momentul actual, prezentatoare nu a dat nici un fel de declarații cu privire la incident. Nikos Papadopoulus a fost însoțit de către patru martori ce au precizat că Bahmu ar fi fost lovită cu o palmă. Mai mult de atât, aceștia au spus că nu s-a ajuns niciodată la bătaie între cei doi. De asemenea, au ținut să mai adauge că prezentatoare era cea care începea mereu certurile. Cristian Bala, avocatul iubitului său grec a declarat că nu a fost vorba de violență. Bărbatul a spus că Adriana a fost amenințată, însă nu s-a ajuns bătaie.

” La acest moment, nu există niciun răspuns din partea Instanței, nu s-a afișat încă hotărârea (…) Nu e nicidecum vorba despre violență, obiectul cauzei de astăzi a fost o presupusă amenințare care s-ar fi săvârșit în urmă cu câteva zile, respectiv pe data de 9.07. Nicidecum nu este vorba despre acte de violență (…) Ar exita un diferent referitor la niște sume de bani pe care domul Nico i le-ar fi dat dumneaei”, a declarat Cristian Bala.

În urmă cu doi ani, vedeta era foarte fericită alături de iubitul său grec. În cadrul unui interviu, aceasta povestea că partenerul său este o persoană foarte înțelegătoare și un om cu suflet mare. Mai mult de atât, prezentatoare TV și-ar fi ascuns povestea de dragoste timp de trei ani de zile. După certurile pe care le-a avut cu Silviu Prigoană, aceasta a preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

”A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm.”, a povestit vedeta în urmă cu doi ani.

Adriana Bahmuțeanu a refuzat să pozeze nud pentru suma de 10.000 de euro. Aceasta a ținut la imaginea sa și nu a dorit ca numele său să fie asociat cu revista destinată bărbaților.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *