Prima pagină » Actualitate » A plătit 2.000 de euro pentru o vacanță, dar a avut o mare surpriză! Ce a primit un român la „all inclusive“, în Turcia
A plătit 2.000 de euro pentru o vacanță, dar a avut o mare surpriză! Ce a primit un român la „all inclusive“, în Turcia

A plătit 2.000 de euro pentru o vacanță, dar a avut o mare surpriză! Ce a primit un român la „all inclusive“, în Turcia

24 iul. 2024, 09:50,
în Actualitate

Un român a plătit 2.000 de euro pentru o săptămână, la „all inclusive“, în Turcia, dar a avut parte de surpriza vieții. Turistul român a povestit ce a primit la „all inclusive“, în Turcia, ce a mâncat și ce a băut în timpul concediului unde a fost plecat cu soția și copilul. Pentru banii achitați, românul a servit o mulțime de bunătăți, printre care și produse tradiționale kebab sau kofteci.

Ce a primit un român la „all inclusive“, în Turcia

Mulți români aleg să-și petreacă vacanțele de vară pe litoral în Bulgaria, Grecia sau Turcia. În condițiile în care sejururile sunt tot mai scumpe în sezonul estival, mulți își rezervă perioada pe care și-o doresc dinainte pentru a scoate din buzunar mai puțini bani. Cei care aleg Turcia optează pentru această variantă pentru că primesc servicii all-inclusive de înaltă calitate.

Este cazul și a unui turist român, care împreună cu familia, a plătit 2.000 de euro pentru o vacanță în Turcia. Când a ajuns acolo, a avut parte de surpriza vieții lui. Acesta a povestit ce a primit de mâncare și de băut.

Când a ajuns la fața locului, a avut parte de o surpriză: totul ar fi fost mai bine decât s-ar fi așteptat. Bineînțeles că, au existat câteva detalii care nu l-au mulțumit sută la sută, însă a încercat să nu le bage în seamă, căci erau minuscule.

„De luni am început sejurul, tot cameră cu terasă și acces direct la piscină. Prețul pentru o săptămână a fost foarte mic în comparație cu serviciile, mâncarea și băutura. 2.000 de euro pentru 2 adulți și un copil, camera cu acces direct la piscină, transport propriu cu mașina, cumpărat în 29 septembrie 2023. Hotel foarte ieftin, curat și frumos, cu mult peste altele cu renume cel puțin din punct de vedere al mâncării și băuturii. Personal amabil, curățenie zilnică în camere, alimentare zilnică a frigiderului din camera cu ce se vede în poza din postare. Mâncare și băutura buna și la barurile de lângă plajă, paste, pizza, frigărui, hamburgeri, etc. Acum pe gazon lângă plajă se face ceva «petrecere câmpenească» cu kebab, kofteci, cartofi umpluți, fructe, porumb fiert, etc“, a povestit turistul român.

Românul a povestit și ce băutură a primit din partea hotelului în prețul plătit.

„Tăria e de la firme de top, vinul bun, iar la capitolul bere au doar Calsberg și Tuborg la sticlă plus dozator unde la barul principal au și ceva bere neagră. Sucuri cu acid din gama Coca Cola la sticlă și cutie, ceva sucuri fără acid, dar firme turcești si fresh de portocale proaspăt. La masa de seara am avut fructe de mare în fiecare seara (se văd în poze), dar și miel, rață, prepeliță…astea în fiecare seara altceva. Vedem în seara asta ce mai primim. Dimineața și la prânz nu am fost la masa la restaurantul principal“, a menționat românul.

Ce nu i-a plăcut în Turcia

Dar nu totul a fost perfect pentru turistul român. Chiar dacă plaja era aproape, turistului nu i-au plăcut umbrelele puse la dispoziție de hotel, pentru că erau „degeaba”. Nu a fost pe gustul lui nici faptul că la masă nu erau chifle de ajuns, iar clienții trebuiau să-și felieze singuri pâinea. Chiar și așa, le-a recomandat tuturor să meargă în Turcia, la mare.

„Ce nu mi-a plăcut: Umbrelele de pe plaja… sunt niște ciuperci de paie uscate. Suprafața mica, înalte și arată și urat… practic sunt degeaba, nu oferă nicio protecție împotriva soarelui. La restaurant pâinea este întreagă și trebuie sa ți-o feliezi singur. Ai un prosop care trebuie pus pe pâine ca să nu pui direct mana. Degeaba, 90% pun direct mâna pe pâine, își taie si pleacă. (asta ca tot citeam într-o postare că un manager de la alt resort a spus ca unii turiști au avut probleme medicale pentru ca alți turiști au pus mana pe mâncare nespălați). Mai e varianta chiflelor dar sunt foarte puține, deci ai șanse sa nu găsești chifle. Recomand cu încredere mai ales la prețul ăsta mic”, a mai povestit românul care a arătat ce a primit la „all inclusive“, în Turcia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *