Prima pagină » International » A pierit fără a-și împlini visul din copilărie! La doar 18 ani, urma să-și deschidă o școală de dans
A pierit fără a-și împlini visul din copilărie! La doar 18 ani, urma să-și deschidă o școală de dans

A pierit fără a-și împlini visul din copilărie! La doar 18 ani, urma să-și deschidă o școală de dans

19 sept. 2023, 10:53,
BZI.ro, în International

O tânără în vârstă de 18 ani a pierit fără a-și împlini visul din copilărie. Hallie Mae Colquhoun a decedat în urma unui accident rutier, cu doar o săptămână înainte de a-și realiza visul de a a-și deschide propria școală de dans.

A pierit fără a-și împlini visul din copilărie!

Hallie Mae Colquhoun a murit când Fiat-ul ei 500 de culoare neagră s-a izbit frontal de un VW Tiguan SE alb, în apropierea casei ei din Corby, Northamptonshire. Accidentul s-a produs pe 12 septembrie 2023, imediat după ora 17:30, lângă casa ei.

Emma Colquhoun, mama fetei, a descris-o, cu inima frântă de durere, pe tânăra de 18 ani ca fiind „cea mai frumoasă fată și în interior, și în exterior”.

Hallie Mae Colquhoun intenționa să-și deschidă spațiul Ignite Dance la Centrul Comunitar Priors Hall Park din oraș săptămâna aceasta.

Emma Colquhoun a scris un omagiu emoționant la adrsea fiicei ei.

„Lumea noastră s-a prăbușit când frumoasa noastră fetiță ne-a fost luată. Nu m-am gândit niciodată că voi scrie așa ceva și nu am vrut să pun această postare pe rețelele de socializare. Dar, după cum știți cei mai mulți dintre voi, Hallie urma să își deschidă școala de dans săptămâna viitoare și credem că acesta este cel mai bun mod de a transmite mesajul părinților și elevilor”, a scris Emma Colquhoun, mama tinerei în vârstă de 18 ani.

Despre fiica ei, mama a scris, cu inima frântă, că era o persoană „uimitoare” cu o inimă „bună”.

„A fost cea mai frumoasă, fată pe dinăuntru și pe dinafară, cu cea mai bună inimă vreodată. Îi pasă de toată lumea și familia este totul pentru ea. Era pasionată, motivată, hotărâtă și concentrată. Avea planuri atât de mari pentru Ignite Dance Space și și-a pus inima și sufletul să creeze ceva special. Ea este totul pentru noi, o fată cu adevărat frumoasă și specială. Suntem atât de privilegiați să te avem de 18 ani. Mi-aș dori doar să ne trezim din acest coșmar și să te avem înapoi în brațe.”

Ce mesaj au transmis părinții fetei

Părinții fetei și-au împărtășit drama cauzată de moartea lui Hallie și au precizat că sunt „mândri și norocoși” că au avut așa o fată.

„Suntem cei mai mândri părinți și atât de norocoși că ai fost fata noastră. Suntem cu toții devastați dincolo de cuvinte și nu ne vom împăca niciodată cu gândul că te-am pierdut. Întotdeauna îți voi spune Hallie că te iubesc mai mult decât viața. Ei bine, viețile noastre s-au încheiat. Niciun părinte nu ar trebui să treacă prin asta. Inimile noastre sunt complet frânte”, au scris părinții lui Hallie Mae Colquhoun.

Polițiștii fac apel la cei care au fost martori la accident sau oricine are filmări cu camera de bord să se prezinte la poliție.

Acum, a fost lansat un apel GoFundme pentru a strânge 6.000 de lire sterline în memoria ei pentru a acoperi costurile de înmormântare ale fetei care a pierit fără a-și împlini visul din copilărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *