Prima pagină » Local » A pierdut toți banii la păcănele, iar acum are un dosar penal! Nervos peste măsură, a spart unul dintre aparate
A pierdut toți banii la păcănele, iar acum are un dosar penal! Nervos peste măsură, a spart unul dintre aparate

A pierdut toți banii la păcănele, iar acum are un dosar penal! Nervos peste măsură, a spart unul dintre aparate

11 sept. 2021, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Un tânăr din Iași s-a ales cu mari dureri de cap după ce și-a pierdut banii la păcănele. Polițiștii Poliției Municipiului Pașcani au prins și dus la cercetări un bărbat de 36 ani bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Astfel, din cercetări, a rezultat faptul că, pe 09 septembrie 2021, bărbatul ar fi jucat la un aparat de jocuri de noroc aproximativ 30 de minute

Un tânăr din Iași a dat de belea după ce s-a enervat peste măsură că a pierdut la păcănele. Practic, individul a mers să joace la aparate, iar când a văzut că a pierdut toți banii a vrut să se răzbune.

„Polițiștii Poliției Municipiului Pașcani au prins și dus la cercetări un bărbat de 36 ani bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Astfel, din cercetări, a rezultat faptul că, pe 09 septembrie 2021, bărbatul ar fi jucat la un aparat de jocuri de noroc aproximativ 30 de minute, după care ar fi lovit cu pumnul display-ul aparatului, distrugându-l, iar apoi a părăsit agenția de pariuri. La scurt timp, în urma verificărilor, acesta a fost identificat de polițiști, iar cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsuri procedurale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Nu este singurul tânăr anchetat de polițiști pentru distrugere.

Un viitor medic, pedepsit de judecătorii ieșeni pentru distrugere

Un scandal imens care a avut loc pe o stradă din Iași a dus la pedepsirea definitivă a unui tânăr de 24 de ani! Un viitor medic, care a fost acuzat că a provocat pagube de 35.000 de euro, ar fi făcut totul pentru a se răzbuna. Recent, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis apelul formulat de Mahdi Mahdi la sentința emisă inițial de Judecătorie.

„Instanța admite apelul promovat de inculpatul Mahdi Mahdi. Rejudecând cauza, suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare. Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 120 de zile în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția de Asistență Comunitară sau Direcția de Exploatare Patrimoniu. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate care nu contravin prezentei decizii și înlătură dispozițiile contrare. Definitivă”, au precizat magistrații ieșeni.

Studentul de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Gr.T. Popa” a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva luni. Mai exact, scandalul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2020. În noaptea respectivă, Mahdi Mahdi ar fi petrecut alături de câțiva prieteni arabi. La un moment dat, între ei ar fi început o ceartă. Ulterior, lucrurile ar fi degenerat, iar arabul ar fi pus foc la două autoturisme. Acestea aparțineau celor cu care acesta s-ar fi certat. Focul s-a extins imediat, iar, în total, patru vehicule au fost afectate de incendiu. Surse din cadrul anchetei au precizat că paguba s-a apropiat de 35.000 de euro. Oamenii legii au intrat pe fir și au deschis o anchetă. Mai apoi, aceștia au efectuat percheziții domiciliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *