Prima pagină » Local » A murit un profesor de la Universitatea de Știintele Vieții din Iași
A murit un profesor de la Universitatea de Știintele Vieții din Iași

A murit un profesor de la Universitatea de Știintele Vieții din Iași

15 feb. 2022, 20:45,
în Local

A murit un important cadru didactic al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. Este vorba de conf.univ.dr. Mircea Fântânariu.

Colegii au transmis mesaje emoţionante pe pagina de Facebook a Facultăţii de Medicină Veterinară.

„Trecerea în nefiinţă a colegului şi dascălului nostru, conf.dr. Mircea Fântânariu, este un moment trist pentru întreaga Facultate de Medicină Veterinară din Iaşi, cadre didactice şi studenţi. A plecat dintre noi să-și trăiască, cu discreție și în deplină liniște, viața nepământeană. Ne rămân ca amintire, blândețea sa și atitudinea părintească cu care ne îndruma întru cele ale profesiei. Drum lin, domnule Profesor! Condoleanțe familiei!”, s-a transmis printr-un mesaj al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

„Conf. Univ. Dr. MIRCEA FÂNTÂNARIU (15.07.1953-12.02.2022) a fost așa cum trebuie să fie un universitar. Mai mult decât un bun profesionist, a fost Omul care citește, merge la Teatru și Operă, nu bârfește, nu trage sforile, nu umilește. Cultura îi dă unui om înălțimea de la care vede altfel lucrurile, le vede mai detașat, în ansamblul lor. Se vede și pe sine, fără vanitate. Așa a fost Mircea. Nu-mi vine să cred că timpul este trecut”, este un alt mesaj care a fost postat pe pagina de Facebook a Facultăţii de Medicină Veterinară din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *