Prima pagină » Local » A murit Sorinel Talif, prodecanul Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași
A murit Sorinel Talif, prodecanul Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași

A murit Sorinel Talif, prodecanul Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași

20 iul. 2021, 19:26,
în Local

Marți, 20 iulie 2021, Sorinel Talif, prodecanul Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași a murit. Tristul anunț a fost făcut de Liga Studenților de la Mecanică.

„Ne e greu să credem, dar mai greu e să acceptăm crudul adevăr: distinsul Șef lucrări doctor inginer Sorinel TALIF a trecut astăzi, 20 iulie, la cele veșnice.

Nu există suficiente cuvinte pentru a aprecia un cadru didactic care a reușit să ne călăuzească, să ne împărtășească cunoștințele și să ne ofere un exemplu tuturor.

Prodecan pe relația cu studenții fiind, a fost mereu în mijlocul nostru, ne-a ajutat în fiecare situație și a reușit să ne fie alături ori de câte ori am avut nevoie.

Vă mulțumim, distinse domn, pentru fiecare sfat, pentru ani întregi de implicare și pentru tot ceea ce ați însemnat atât pentru Liga Studenților de la Mecanică, cât și pentru fiecare student în parte!”, au scris reprezentanții Ligii Studenților de la Mecanică pe Facebook.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024