Prima pagină » Local » A murit soferul implicat in accidentul cumplit din Valea Lupului
A murit soferul implicat in accidentul cumplit din Valea Lupului

A murit soferul implicat in accidentul cumplit din Valea Lupului

11 mart. 2015, 22:22,
Vlad Alexa, în Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:486458;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Cristian Zamfiroiu, angajat al unei edituri, care se indrepta spre Iasi, acolo unde urma sa participe la un targ de carte, a murit in urma accidentului rutier care a avut loc la Valea Lupului, in urma cu doua zile. In varsta de 47 de ani, acesta si-a pierdut viata desi medicii au incercat sa-l resusciteze vreme de aproape o ora la fata locului, procedurile medicale fiind continuate si la spital. Dupa spusele martorilor, imediat dupa incidentul rutier, acesta nu prezenta rani vizibile, insa avea spume la gura si statea inconstient in masina. Abia dupa 20 de minute de resuscitare, barbatul a prezentat cateva semne vitale, insa asta nu a fost de ajuns.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video de la accident.

„Eu circulam in spatele lui, iar masina din fata nu a facut vreo depasire sau vreo curba periculoasa, din cate mi s-a parut mie, soferul ori a adormit la volan, ori i s-a facut rau pentru ca nu ar fi avut niciun motiv sa vireze brusc in afara soselei”, a declarat un martor. Acesta circula cu o dubita Renault, incarcata cu carti, dinspre Letcani catre Iasi, iar din motive necunoscute, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila si a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat stradal de pe partea dreapta a drumului.

„Soferul nu prezenta urme vizibile de vatamari corporale, iar din declaratiile verbale ale martorilor oculari, a rezultat ca manevra efectuata de acesta nu a fost influentata de niciun vehicul sau obstacol. Soferul a fost transportat la spital, unde a decedat. S-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. Politistii continua verificarile pentru stabilirea situatiei de fapt si luarea masurilor legale care se impun”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste si: Sinucigasi in serie! Si-au luat viata aruncandu-se in fata trenului – FOTO, VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *