Prima pagină » Actualitate » A murit privighetoarea muzicii lăutărești! Decesul ei a luat prin surprindere pe mulți oameni

A murit privighetoarea muzicii lăutărești! Decesul ei a luat prin surprindere pe mulți oameni

16 apr. 2024, 10:31,
în Actualitate

Doliu în lumea muzicii după ce a murit privighetoarea muzicii lăutărești! România a mai pierdut o voce ce înveselit mii de oameni la petreceri private și evenimente publice. Decesul Adriana Avramovic a luat prin surprindere pe mulți oameni.

A murit privighetoarea muzicii lăutărești!

Iubitorii muzicii de petrecere și ai muzicii lăutărești sunt în doliu, după ce au aflat că Adriana Avramovic a murit. Datorită vocii ei și a felului ei de a-i face pe oameni să se simtă bine la orice eveniment la care participa, a devenit cunoscută în județul Timiș, fiind supranumită „Piranda de la Timișoara”.

Sora ei a făcut nefericitul anunț, prin intermediul rețelelor sociale. Totuși, n-a specificat cauza decesului ei și nici n-a oferit informații despre înmormântarea ei.

„În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că… nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul .. odată cu pierderea ființei iubite sora mea dragă… nu te voi uita niciodată surii mia bună… te iubesc infinit… Dumnezeu să te ierte și odihnească în pace și liniște. Amin!!!”, a scris sora „Pirandei de la Timișoara” pe pagina ei de Facebook.

Nu se știe încă din ce cauză a murit cunoscuta artistă de muzică de petrecere și nici detalii despre înmormântarea acesteia.

Oamenii nu o vor uita vreodată pe „Piranda de la Timișoara”

Peste 400 de persoane au reacționat, în doar două ore, la anunțul veștii despre moartea artistei cunoscute la „Piranda de la Timișoara”.

„Suflete drag multă putere sufletească pentru a putea merge înainte în astfel de momente… deși este această perioadă Sfânta a Postului Învierii Mântuitorului sufletelor noastre Iisus Hristos… în această perioada cine pleacă din aceasta lume cu siguranță zboară pe aripile iubirii spre Împărăția cerurilor a iubirii veșniciei Raiului Preasfânt… Doamne Doamne să îi odihnească sufletul plin de candoare pentru că se citește pe chipul ei ce suflet bun era… dar vouă să vă dea putere să mergeți înainte cu iubire acceptare iertare și să binecuvântați fiecare clipă alături de surioara ta… foarte dureros mereu spun pentru cei dragi care rămân cu ei cu siguranță care pleacă merg spre fericire veșnică… binecuvântări dragilor și doar pe Calea iubirii sunt mereu în conexiune directă cu îngerii și mai ales sub Sfântul și Dumnezeiescul Ei Acoperământ draga mea dragă”, a comentat o apropiată a fostei mari cântărețe Adriana Avramovic.

Și alți internauți au reacționat la postarea pusă de sora „Pirandei de la Timișoara”.

„Off Doamne, nu-mi vine să cred. Dumnezeu să o odihnească.” / „Draga de ea… offf, odihnească-se în pace și în lumină” / „Condoleanțe familiei!” / „Dumnezeu sa te odihnească în pace păpușa mea, un om deosebit bun care rar mai întâlnești!!! Odihna și lumina veșnică!!!” / „Sincere condoleanțe… Păcat cp ai plecat așa de repede din rândul nostru… mai aveai multe de spus în viața asta… drum lin spre împărăția lui Dumnezeu…” / „Dumnezeu să o odihnească în pace în împărăția lui și vouă să vă dea putere să mergeți mai departe! Nu pot să cred că Adi a plecat așa repede să cânte în corul îngerilor…”, au fost alte comentarii după aflarea veștii că a murit privighetoarea muzicii lăutărești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`