Prima pagină » Actualitate » A murit Florin Condurățeanu! Acesta a suferit un stop cardio-respirator

A murit Florin Condurățeanu! Acesta a suferit un stop cardio-respirator

28 iun. 2021, 21:01,
în Actualitate

O veste tristă a căzut ca un trăznet în această seară! Florin Condurățeanu a murit. Din primele informații se pare că acesta a suferit un stop cardio-respirator. Acesta avea 71 de ani.

Florin Condurățeanu a fost îndrăgit pentru toate aparițiile sale televizate, în special pentru motto-ul pe care îl folosea atunci când se adresa telespectatorilor: „Vă pup pe suflet!”.

”Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, dar bătălia aceasta iată nu a câștigat-o. Ceea ce a câștigat a fost însă bătălia cu întreaga viață.

Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu un talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice, și-a iubit țara, a iubit pe cei care locuiesc în această țară. A luptat mereu pentru marile valori, atunci când acestea erau nedreptățite”, a declarat Mihai Gâdea.

Zeci de mesaje de condoleanțe au apărut în mediul on-line

Țuțu, după cum era alintat Florin Condurățeanu de către apropiați, era recunoscut pentru emisiunile cu teme medicale pe care le modera. De asemenea niciodată nu a ezitat să-și manifeste iubirea față de țară, de popor, de valori și de principii.

La scurt timp după decesul îndrăgitului jurnalist, numeroase mesaje au apărut în mediul on-line.

„DE CE, FLORIN CONDURĂTEANU???!!!MULT PREA DEVREME, OM FRUMOS SI FOARTE SUFLETIST! TE IUBESC VESNIC! DORMI IN PACE, PRIETEN DRAG!!!”, a scris pe o rețea de socializare medicul Monica Pop.

„Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca! „, a scris Mihai Mitoșeru.

Articol în curs de actualizare

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024