Prima pagină » Local » A murit băiatul în vârstă de 10 ani accidentat la Hârlău – EXCLUSIV
A murit băiatul în vârstă de 10 ani accidentat la Hârlău - EXCLUSIV

A murit băiatul în vârstă de 10 ani accidentat la Hârlău – EXCLUSIV

27 iun. 2022, 10:19, 2 ,
în Local

Veste proastă pentru cei care îl cunoasteau pe băiatul în vârstă de 10 ani care a fost implicat în accidentul de la Hârlău. Copilul a murit ieri, pe 26 iunie 2022, chiar dacă medicii au depus eforturi uriașe pentru a-i salva viața micuțului.

Vă aducem aminte faptul că pe data de pe 20 iunie 2022, pe raza localității Hârlău un autoturism a accidentat un copil in vârstă de 10 ani.

A murit băiatul implicat in accidentul de la Hârlău

Așadar, evenimentul rutier care a avut loc la Hârlău s-a produs in momentul in care un autoturism a suprins si accidentat un copil. Impactul a fost atât de grav incât copilul a decedat la câteva zile după accidentul rutier:

”Din păcate minorul care a ajuns la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iași, rănit în urma accidentului rutier din localitatea Hârlau a decedat ieri pe 26 iunie 2022. Minorul prezenta un politraumatism cu indice de severitate lezional mare și avea, în momentul internării, un prognostic rezervat”. a afirmat  dr. Solange Tamara Roșu.

 

Comentarii
  • Dumnezeu sa-l ierte! si sa ajute familia indurerata sa treaca mai usor peste necaz!
    Dar cine-i autorul accidentului?
    Cum se numeste?
    Este secret???

  • GIGI SOFERUL

    Pentru cei care nu stiu copilul asta statea la cersit la semaforul unde se lucreaza la drumul DN28B la Pod Bahlui si la Statia alimentare combustibili Petrom…Problema este ca organele de Politie stiau ca este acolo la cersit si era expus la pericole si nu au luat nici o masura …De asemenea si parintii stiau de acest lucru sau poate chiar ei il trimiteau la cersit.
    PROBLEMA este ca nu avea ce sa caute acolo…Pe langa AUTORUL ACCIDENTULUI si PARINTII sunt vinovati, o parte din vina o are si organele de POLITIE ca l-au lasat sa cersesca acolo.
    ASTA ESTE VIITORUL COPIILOR NOSTRI…?
    SOCIETATEA NE CONDAMNA PENTRU GRESELILE PREA INALTILOR LIDERI!
    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`