Prima pagină » Cancan ultimă oră » A murit actorul Clark Middleton. Acesta era cunoscut pentru filmele „Kill Bill”

A murit actorul Clark Middleton. Acesta era cunoscut pentru filmele „Kill Bill”

06 oct. 2020, 18:33,
în Cancan ultimă oră

Lumea filmului este în doliu după ce a murit actorul Clark Middleton. Acesta era cunoscut în special pentru seria de filme „Kill Bill”. De asemenea, a mai avut apariții memorabile în „Twin Peaks” dar și în „Blacklist”. Din nefericire a fost diagnosticat cu o maladie nemiloasă iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Clipe de doliu în lumea filmului, după ce Clark Middleton a murit. Actorul era cunoscut în special din seria de filme „Kill Bill” și a fost răpus după ce s-a infectat cu virusul West Nile. Cunoscutul actor de la Hollywood nu a mai putut fi salvat și nici nu a prezentat o revenire, fiind declarat chiar în stare gravă de către specialiști.

Clark Middleton jucase și în alte producții de renume, precum „Twin Peaks„, dar și în „Blacklist”. Celebritatea însă i s-a tras după apariția în seria de filme ale lui Tarantino „Kill Bill”.

A murit actorul Clark Middleton

Doliu în lumea cinematografiei după ce Clark Middleton a murit din cauza unui virus periculos. Cea care a dat vestea neașteptată a decesului a fost soția lui Clark Middleton. Anunțul a luat prin surprindere lumea filmului american.

Elissa, soția actorului de 63 de ani, a dezvăluit că acesta a pierdut lupta cu virusul West Nile. El fusese de curând diagnosticat cu această problemă medicală destul de rară. Cei care l-au cunoscut pe actorul de la Hollywood au declarat că sunt în stare de șoc, deoarece dispariția sa a fost una total nefirească.

Virusul West Nile care s-a dovedit a fi mortal în cazul său este transmis în special prin înțepăturile de țânțar. În mod predominant este o boală ce afectează mai mult animalele și are o transmitere ceva mai redusă la om.

„Cu inimile grele, anunțăm moartea unei vieți eminamente demne de sărbătoare: Clark Tinsley Middleton, 63 de ani – iubit, actor, scriitor, regizor, profesor, erou, soț, frate, prieten”, a transmis Elissa, soția actorului răpus de virusul mortal.

Medicii au încercat în zadar să-l salveze

Potrivit revistei Variety, medicii de peste Ocean au făcut eforturi uriașe pentru a-l salva de la moarte pe Clark Middleton. Acesta nu a răspuns însă tratamentului primit și starea de sănătate doar i s-a înrăutățit. Soția acestuia a anunțat decesul duminică, iar mesajele ei de doliu au fost unele care au reușit să îi emoționeze foarte tare pe fani.

„Clark a murit pe 4 octombrie din cauza infectării cu virusul West Nile, pentru care nu există vreun remediu cunoscut. Clark a fost un suflet frumos care și-a petrecut viața sfidând limitele și fiind o voce pentru persoanele cu dizabilități”, a mai mărturisit soția actorului.

Fanii și nu numai sunt îndurerați după ce a murit actorul Clark Middleton, răpus de virusul West Nile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`