Prima pagină » Titlurile zilei » A mai plecat un înger spre Rai! Ana-Maria avea doar 19 ani și a murit în cadă. Frumoasa adolescentă din Iași a avut un sfârșit tragic. Tatăl ei a spart ușa să o salveze, dar a fost prea târziu – Exclusiv

A mai plecat un înger spre Rai! Ana-Maria avea doar 19 ani și a murit în cadă. Frumoasa adolescentă din Iași a avut un sfârșit tragic. Tatăl ei a spart ușa să o salveze, dar a fost prea târziu – Exclusiv

15 nov. 2021, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

Tragedie într-o familie din Iași! O tânără de 19 a murit în casă, lângă tatăl ei. Ana-Maria Necoară a intrat în baie, însă nu a mai ieșit. Adolescenta era acasă, doar cu tatăl său, mama acesteia fiind plecată în sat. Nimeni nu a observat că Ana-Maria nu a mai ieșit din baie până când mama acesteia s-a întors acasă. Când au realizat că trecuseră câteva ore bune, iar fata nu a mai ieșit din baie, au spart ușa și au găsit-o fără suflare

Un tată din Iași a trăit coșmarul vieții lui după ce și-a găsit fiica de 19 ani fără suflare în baie! A fost nevoit să spargă ușa pentru a ajunge la ea. Ana-Maria Necoară avea 19 ani și locuia în comuna Dumești din județul Iași. Fata se afla acasă cu tatăl său în momentul în care a intrat în baie și nu a mai ieșit. Mama fetei era plecată în localitate și a fost cea care a sesizat că Ana-Maria nu este, iar tatăl acesteia și-a amintit că în urmă cu câteva ore aceasta intrase la baie. Nu i-a dat nimic de bănuit, deoarece tânăra obișnuia să petreacă mai mult timp în baie, ca orice adolescentă. Era trecut de ora 22:00 când mama a ajuns acasă și a observat lipsa fetei.

Când au văzut că Ana-Maria nu mai răspunde și nu iese din baie, au decis să spargă ușa. Apropiații familiei au povestit pentru reporterii „BZI” că tatăl a cerut ajutorul unui vecin și au spart ușa băii. În interior, fata era inconștientă. Părinții au avut un șoc când și-au găsit copilul fără suflare. Familia Necoară mai are doi copii, un băiat și o fată. Apropiații familiei au precizat că în baia unde Ana-Maria și-a pierdut viața se afla un boiler care încălzea apa și camera. Acesta funcționa pe lemne și, bănuiesc ei, tânăra ar fi adormit în cadă și mai apoi s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la boiler. Reporterii „BZI” au prezentat în edițiile trecute și cazul tinerei studente care a fost găsită moartă într-un cămin din Tudor Vladimirescu. Avea doar 23 de ani.

Ieșeanca de 19 ani a fost găsită fără suflare în seara de 13 noiembrie 2021

Tragicul incident, în care ieșeanca de 19 ani și-a pierdut viața, a avut loc sâmbătă seara, 13 noiembrie 2021. La casa fetei a ajuns de urgență un echipaj SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă efortul lor a fost în zadar. Medicii au declarat decesul. Din primele informații, cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon.

„În cursul nopții trecute, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, un echipaj SMURD a fost prezent în comuna Dumești, județul Iași. Solicitarea a fost făcută la o tânără de 19 ani, aflată în stop cardio-respirator. Fata era în baie, încălzită cu sobă. Din păcate, echipajul care a ajuns la fața locului a declarat decesul. Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

În edițiile anterioare ale cotidianului „BZI” a fost prezentat cazul unei fetițe de 4 luni care a fost găsită moartă lângă părinți. Tragedia s-a produs în comuna Șipote din județul Iași. Moarte subită a fetiței de doar patru luni a pus pe jar întreaga localitate. Georgiana împlinise recent patru luni și abia fusese botezată, dar, din păcate, viața ei s-a sfârșit mult prea devreme. Dormea în același pat cu tatăl său, Cătălin Bostan, și mama sa, Mihaela Daniliuc. Cei trei dormeau împreună, iar miercuri-dimineață, 22 septembrie 2021, copila a fost găsită fără suflare între cei doi părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *