Prima pagină » Local » A luat la bătaie alți oameni după ce a ieșit din pușcărie! Un ieșean violent, trimis înapoi la închisoare

A luat la bătaie alți oameni după ce a ieșit din pușcărie! Un ieșean violent, trimis înapoi la închisoare

06 apr. 2022, 00:01,
Violina GORCINSCHI, în Local

Un ieșean violent a fost condamnat recent la Hârlău la 6 ani, 7 luni și 210 zile de închisoare pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aurel Buzemurgă a agresat, în dăți separate, 3 persoane și a produs pagube unui bar. A mai avut conflicte cu legea, executând în trecut o altă pedeapsă.

Ieșit din pușcărie, un fost condamnat a fost pedepsit pentru că s-a apucat iarăşi de comis infracțiuni în județul Iași. Înnebunit de gelozie, ieşeanul violent a bătut un bărbat pe care îl bănuia că are relații cu iubita sa, iar, cu o altă ocazie, a luat la bătaie o ieșeancă. Pe lângă toate acestea, Aurel Buzemurgă a băgat în spital un alt ieșean și a distrus bunuri dintr-un local.

un pumn strans

Aurel Buzemurgă a făcut 3 victime prin comportamentul violent

Un ieşean violent a făcut prăpăd

interiorul unui bar

Individul a provocat scandal într-un local și a distrus mobila

Aurel Buzemurgă, zis „Nelucu”, a ajuns din nou în fața instanței și, acum, a fost pedepsit în total cu 6 ani, 7 luni și 210 zile de închisoare după ce, în ocazii diferite, a băgat în spital 2 oameni și a agresat o femeie. Pe data de 14 august 2016, în jurul orei 7.00 dimineața, prima victimă, C.P., a plecat de acasă și a fost întâmpinată de Aurel Buzemurgă care a început să îi aducă injurii. Mai mult, C.P. a fost acuzat că a avut relații cu iubita lui în timp ce el era la închisoare. Agresiunile nu s-au oprit aici, acesta aplicându-i lovituri peste față și corp până a căzut la pământ. A fost chemată ambulanța și persoana vătămată a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Aurel Buzemurgă a mai avut incidente cu familia victimei C.P. pe 7 martie 2017, când a agresat-o pe victima M.P. Acesta ar fi luat-o de păr și i-ar fi dat pumni femeii pe motiv că i-a spus să-și vadă de drum. „Persoana vătămată a declarat că, pe data de 7 martie 2017, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla în apropierea locuinţei sale, respectiv construia un gard împrejmuitor împreună cu soţul şi cumnatul său, a venit inculpatul, care a agresat-o fizic, aplicându-i un pumn în zona feţei”, au precizat magistrații ieşeni.

 o persoana cu coatele pe un birou

Fostul condamnat a recunoscut că s-a luat la bătaie în bar, dar a spus că ae fi fost provocat

Aurel Buzemurgă a bătut un ieșean și a făcut stricăciuni într-un bar

 maini intre bare

Aurel Buzemurgă a fost condamnat din nou

Pe 15 decembrie 2016, fostul condamnat a lovit din nou când a bătut măr un bărbat, pe C.D. Victima a intrat în bar să își cumpere țigări, moment în care, fără motiv, Aurel Buzemurgă i-ar fi aplicat un pumn în față, care l-a pus la pământ pe bărbat. Aceasta a fost lovit cu pumnii și picioarele când era pe jos, până când a intervenit personalul barului care l-a scos afară pe scandalagiu.

„După ce inculpatul a părăsit incinta barului, martorul a observat că persoanei vătămate îi curge sânge din zona feţei, acordându-i primul ajutor. Între timp a intervenit şi administratorul, iar inculpatul a continuat să provoace scandal pe terasa din faţa barului, spărgând o masă din PVC. La scurt timp, la faţa locului a venit un echipaj de Poliţie şi o ambulanţă, iar persoana vătămată a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale”, au precizat oamenii legii.

Aurel Buzemurgă nu a recunoscut decât faptele comise în bar, precizând, însă, că ar fi fost provocat de victima C.D., care ar fi avut un topor la el și l-ar fi amenințat că îi taie picioarele. Instanța a ținut cont de antecedentele penale avute, acesta fiind condamnat anterior pentru infracțiunea de violare de domiciliu și 2 infracțiuni de furt calificat.

Acum, ieșeanul violent a primit, în primă instanță, o pedeapsă de 6 ani, 7 luni și 210 zile de închisoare, de la magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *