Prima pagină » Economic Local » A încercat să treacă vama cu o mașină furată din Italia
A încercat să treacă vama cu o mașină furată din Italia

A încercat să treacă vama cu o mașină furată din Italia

29 ian. 2020, 04:00,
Vlad Alexa în Economic Local

Un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova a încercat să treacă prin vama Albița la volanul unui autoturism furat din Italia. În urmă cu două zile, A.A., în vârstă de 36 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară. În jurul orei 00:30, acesta se afla la volanul unui autoturism marca Toyota Auris.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia în anul 2013”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Mașina a fost confiscată, iar șoferul cercetat pentru furt

Autoturismul, în valoare de 25.000 de lei, a fost indisponibilizat de oamenii legii pentru continuarea cercetărilor. Șoferul a spus că a plătit 5.500 de euro pe mașină și nu știa nimic despre situația juridică a autoturismului.

„Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, au mai precizat oficialii ITPF Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`