Prima pagină » Actualitate » A început Școala de Vară S.O.S. România – LIVE VIDEO, UPDATE

A început Școala de Vară S.O.S. România – LIVE VIDEO, UPDATE

23 aug. 2024, 10:06,
în Actualitate

A început Școala de Vară a partidului S.O.S. România, condus de europarlamentarul și fostul senator de Iași, Diana Șoșoacă.

Sunt prezenți sute de participanți din toată țara și invitați speciali, inclusiv universitari, oficiali din alte state.

UPDATE2: La acțiune sunt prezenți oficiali ai Venezuelei, Palestinei și Federației Ruse!

„Câteva cuvinte despre acest eveniment și S.O.S. România! Noi nu suntem un partid ci o Mișcare…, chiar dacă e o teamă legată de acest cuvânt. Partidul „Noua Dreaptă” a venit la noi așa cum a făcut-o și colega mea din Parlamentul României, Raisa Enache, deputat de Vaslui! Trebuie să înfrângem „dictatura” din țară care a îngenuncheat țara in ultimii 34 ani. Noi suntem naționaliști și ne iubim țara! Suntem o Națiune în pericol de dezintegrare. Românii trebuie să-și învețe copiii ce înseamnă să fii patriot. Avem obligația și misiunea să reclădim Națiunea. Am inversat Scara Valorilor. Eu vreau reclădirea Educației, ea este fundamentul! Totul ține de deschiderea minții, vreau să văd tineri care cunosc Istoria României”.

UPDATE: Lucrările Școlii de Vară S.O.S. România sunt în plină desfășurare în Sala NATO, Hotel Piatra Mare din stațiunea montană Poiana Brașov, judetul Brașov. Minute în șir, audiența a strigat în cor: „Diana Președinte”. Alături de aceasta este și jurnalistul Luis Lazarus, proaspăt europarlamentar și Sfatul Înțelepților respectiv delegați din toată țara!

În deschiderea oficială, Diana Șoșoacă, europarlamentar și lider S.O.S. România a punctat: „Le mulțumesc membrilor S.O.S. și sponsorilor pentru susținerea Scolii de Vară! Mulțumesc celor din media și celor din echipa Buna Ziua Iași. Avem invitați speciali din Sfatul Înțelepților! Avem oameni culți, intelectuali și inteligenți, o elită care ne este alături! Ei fac parte dintr-un grup de salvare a României, cu dorința de a reface națiunea noastră din temelii! Profesorii Florian Colceag, Alexandru Amititeloaie, Corvin Lupu, generalul Emil Streinu și pe domnul Miron Manega!”

Pe parcursul zilei de astăzi, 23 august și mâine, 24 august 2024, Studioul mobil BZI LIVE este prezent la fața locului pentru a reflecta activitățile respectiv emisiuni cu principalii participanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *