Prima pagină » Economic Local » A început programul Rabla. Iată cum puteți obține banii de la stat
A început programul Rabla. Iată cum puteți obține banii de la stat

A început programul Rabla. Iată cum puteți obține banii de la stat

06 mart. 2020, 04:00,
Raluca Costin în Economic Local

Potrivit Administrației Fondului pentru Mediu, în perioada 4 martie-31 octombrie se va derula sesiunea de depunere a dosarelor în vederea validării solicitanților producători în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2020-2024.
Condițiile de participare în Programele „Rabla Clasic” și „Rabla Plus”, precum și documentele pe care trebuie să le depună solicitanții producători/dealeri pot fi găsite în ghidurile de finanțare ale celor două programe, pe site-ul instituției care gestionează acordarea fondurilor de la stat. În cadrul celor două programe, în aceasta etapă, ca noutate, își vor putea depune dosarele în vederea validării și producătorii/dealerii de motociclete.

Ce sume pot fi obținute?

În perioada 2-6 martie se derulează sesiunea de validare a producătorilor/dealerilor în cadrul programului. Listele producătorilor validați în cadrul celor două programe vor fi publicate pe site-ul AFM la adresa www.afm.ro. Cuantumul primei de casare este de 6.500 lei, cu excepția motocicletelor, pentru care prima de casare va fi de 3.500 lei. Un tichet în valoare de 20.000 de lei pot primi cei care vor să achiziționeze un autovehicul nou electric hibrid. Persoanele care vor achiziționa un autovehicul prin intermediul Rabla Plus nu vor avea voie să înstrăineze autovehiculul timp de un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`