Prima pagină » Titlurile zilei » A început procesul celui mai cunoscut DJ din Iași, Vlad Pleșoianu, și al prietenei lui! Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri! Totul a ieșit la iveală după perchezițiile efectuate de oamenii legii! FOTO

A început procesul celui mai cunoscut DJ din Iași, Vlad Pleșoianu, și al prietenei lui! Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri! Totul a ieșit la iveală după perchezițiile efectuate de oamenii legii! FOTO

16 iun. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Ieri a început procesul celui mai cunoscut DJ din Iași și al prietenei sale. Cei doi au fost trimiși în judecată sub acuzația de trafic de droguri. Astfel, alături de Vlad Pleșoianu, anchetatorii au trimis-o în fața instanței și pe prietena acestuia, Sabina Cercel. Cei doi au fost prinși cu substanțe interzise

Dosarul celui mai cunoscut DJ din Iași și al prietenei sale a început ieri. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au amânat procesul în care Vlad Marian Pleșoianu și amica lui, Sabina Cercel, au fost trimiși în judecată.
Amintim că, în urmă cu câteva luni, anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui Vlad Pleșoianu și a Sabinei Cercel. Acuzația adusă de oamenii legii în acest caz: trafic de droguri.

Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel, prinși cu droguri de polițiștii ieșeni

DJ-ul ieșean Vlad Pleșoianu și prietena lui, Sabina Cercel, au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni. Mai exact, la mijlocul lunii ianuarie 2021, polițiștii ieșeni au efectuat mai multe descinderi. Așadar, oamenii legii au anunțat că au efectuat percheziții la suspecți de trafic de droguri. Atunci au fost vizate mai multe locuri din municipiul Iași, precum și din comuna Bârnova.
După aceste percheziții, DJ-ul ieșean Vlad Marian Pleșoianu și iubita acestuia, Sabina Cercel, au fost ridicați și duși la audieri. În același timp, oamenii legii au afirmat că au fost găsite mai multe cantități de canabis, precum și alte substanțe interzise. Mai mult, anchetatorii au ridicat mai multe probe, printre care și mijloace de comunicare.

Cel mai cunoscut DJ ieșean și prietena lui, încătușați

La puțin timp de la perchezițiile efectuate, anchetatorii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi tineri ieșeni suspectați de trafic de droguri. Oamenii legii au afirmat că, în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, în baza aceleiași rezoluții infracționale, unul dintre inculpați s-a aprovizionat, de la celălalt, cu droguri de risc și mare risc, pe care, ulterior, le-a comercializat către consumatori din județul Iași.

„Pe data de 13 ianuarie 2021, anchetatorii au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată. La aceeași dată, anchetatorii au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Iași, în urma cărora au fost ridicate diverse cantități de droguri de risc (canabis), droguri de mare risc (MDMA), sume de bani susceptibile a proveni din traficul de droguri de mare risc și alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracțională”, au spus atunci oamenii legii.

Mai apoi, Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel au fost reținuți pentru 24 de ore. De asemenea, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis atunci propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *