Prima pagină » Titlurile zilei » A început numărătoarea inversă! Emoții mari pentru dezvoltatorul imobiliar din Iași care a pus la cale asasinarea Sofiei! Atât el, cât și iubita, poate cei mai sadici criminali ai Iașului – FOTO

A început numărătoarea inversă! Emoții mari pentru dezvoltatorul imobiliar din Iași care a pus la cale asasinarea Sofiei! Atât el, cât și iubita, poate cei mai sadici criminali ai Iașului – FOTO

29 aug. 2023, 02:00, 5 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Emoții mari pentru afaceristul care a pus la cale asasinarea Sofiei alături de iubita sa. Mădălina Gabriela Pristăviță și Ionuț Răusanu vor afla, peste câteva zile, câți ani vor sta după gratii. Ambii sunt acuzați că au omorât-o pe micuța lipsită de orice apărare

Mădălina Gabriela Pristăviță și Ionuț Răusanu, cei doi iubiți care au omorât-o pe micuța Sofia, află, peste câteva zile, câți ani vor sta după gratii. După mai multe amânări, judecătorii ieșeni au stabilit un nou termen, pe data de 8 septembrie 2023, pentru pronunțarea sentinței. Cei doi criminali ar putea sta peste 20 de ani după gratii, dacă vor fi găsiți vinovați. Sofia avea 3 ani, era fiica biologică a Mădălinei și a devenit, în scurt timp, principalul dușman al femeii.

Atât ea, cât și Răusanu, dezvoltator imobiliar, au lovit-o și supus-o la chinuri greu de imaginat. Anchetatorii aveau să afle că micuța a fost băgată chiar și în mașina de spălat. În urmă cu aproape doi ani, cei doi iubiţi din Iaşi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu, au intrat în vizorul anchetatorilor, după ce micuţa Sofia a fost găsită inconștientă pentru că a fost uitată într-o cadă plină cu apă. Ajunsă la spital în brațele mamei, Sofia a decedat în cele din urmă.

Atunci, mama fetiței a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu doctorii. Deoarece decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, pe fir au intrat oamenii legii. Astfel, după discuțiile purtate cu mama fetiței și cu iubitul acesteia, oamenii legii au decis că cei doi trebuie reținuți. Mai apoi, Mădălina Pristăvița și Ionuț Răușanu au fost arestați preventiv, inițial sub acuzațiile de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorilor.

Emoții mari pentru afaceristul care a pus la cale asasinarea Sofiei alături de iubita sa

Anchetatorii au afirmat că mama micuței Sofia ar fi lovit-o de mai multe ori în trecut. De asemenea, fetița ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ea ar fi fost băgată în mașina de spălat de mama ei. Pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus aparatul în funcțiune.

De remarcat este faptul că, după arestare, cei doi iubiţi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi Ionuţ Răuşanu, au cerut în repetate rânduri să fie puşi în libertate, dar magistrații au respins aceste solicitări. Totodată, cei doi au avut mai mulţi avocaţi ce rând pe rând au renunţat la caz. Acum, mama fetiței, Mădălina Gabriela Pristăviţa, este acuzată de o faptă de lovire, rele tratamente aplicate minorilor, tentativă de omor și omor calificat.

De asemenea, dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu este acuzat de șase fapte de lovire sau alte violențe, rele tratamente aplicate minorilor, complicitate la tentativă de omor și omor calificat. Astfel, sunt emoții mari pentru afaceristul care a pus la cale asasinarea Sofiei alături de iubita sa.

Comentarii
  • Nar fi râu dacâ sar face o probâ și cu ei în mașina de spâlat–-sâ ajungâ spâlați la bulâu

  • cu tot cu filmari…dureaza atat de mult pana la sentinta…foarte interesant.
    orice altceva in afara de inchisoare pe viata…nu e justitie

  • Pe viața sa fie sentința.Blestematii și nenorociții.Nu este lege care să îi pedepsească pt ce i-au făcut micutei.Doamne ajuta sa nu mai vadă lumina zilei toată viața lor decât de la geamul celulelor de detenție.

  • Închisoare pe viață, altceva nu merită bestiile astea.

  • fereasca Dumnezeu ce dezaxati , sper sa sfarseasca in chinuri ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`