Prima pagină » Local » A început „INIMO”, cel mai mare festival caritabil din România. Stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași devine un loc al faptelor bune

A început „INIMO”, cel mai mare festival caritabil din România. Stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași devine un loc al faptelor bune

15 aug. 2024, 19:49, 1 ,
în Local

INIMO este cel mai mare festival caritabil din România, iar astăzi și-a deschis porțile pentru toți oamenii care vor să facă o faptă bună, dar și pentru artiștii de renume care urmează să urce pe scenă.

Până duminică, 18 august 2024, stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași, din Rond Agronomie, devine un loc al faptelor bune.

Timp de patru zile, pe stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași, din Rond Agronomie, se vor împleti distracția și faptele bune pentru ca cei 10.000 de copii, care sunt în grija Asociației „Glasul Vieții”, să primească o șansă la viață.

Astăzi, 15 august 2024, vor fi prezenți la eveniment Fanfara de Copii Ciorești-Dolhești, Circul de Stat Chișinău, Nicolae Botgros și Orchestra și Naționala Lăutarii. Mâine, 16 august 2024, vor participa Circul de Stat Chișinău, Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte”, Voltaj și Connect-R, iar sâmbătă, 17 august 2024 – Planeta Clounella, Filarmonica de Stat Moldova Iași, Eva Timush și Ștefan Bănică.

În ultima zi de festival, duminică, 18 august 2024, vor cânta COLORICII, Holy Molly, Feli și Horia Brenciu. Pe stadion, vor fi organizate activități pentru cei mici și expoziții dedicate cauzelor sociale. Totodată, vor fi amplasate standuri cu mâncare locală, dar și un târg de produse artizanale, lucrate manual.

Comentarii
  • Iar au ridicat drona fara sa tina cont ca peste multime e interzis. Jandarmii stateau la cioace fara sa vada drona si sa ia masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *