Prima pagină » Local » A început a doua zi la Raliul Iașului! Campionatul Național de Raliuri Betano la Cioca Boca și Mădârjac – LIVE VIDEO
A început a doua zi la Raliul Iașului! Campionatul Național de Raliuri Betano la Cioca Boca și Mădârjac - LIVE VIDEO

A început a doua zi la Raliul Iașului! Campionatul Național de Raliuri Betano la Cioca Boca și Mădârjac – LIVE VIDEO

03 sept. 2022, 11:47, 5 ,
în Local

Astăzi, 3 septembrie 2022, a început cea de-a doua zi la Raliul Iașului.

Sâmbătă începe lupta cu secundele pe macadamul impecabil de pe cele opt probe speciale, patru distincte. Vor fi câte două treceri pe Cioca Boca (14,80 km), Mădârjac (23,80 km) – sâmbătă, Păun (8,35 km) și Dobrovăț (19.10 km) – duminică.

 

 

 

Comentarii
  • Vremea e frumoasa, traseul e perfect. Poate la anul raliul va purta un alt nume.
    Succes participantilor !

  • din cauza voastra ba boilor ati nenorocit traficul din iasi si e asa aglomerat.

  • De ce nu se spune nimic despre un anume incident, in care se pare ca o femeie ar fi avut splina rupta din prima zi cand o masina ar fi intrat in parapet. Domnule Chirica, in afara de de poluare, blocaje in trafic, consumul de combustibil pe care il platim in plus la masinile personale( ca e benzina, ca e motorina, ca e curent), mai este vorba si de bunul simt al dv si al partidelor ce au votat organizarea acestei competitii. Si de ce, pentru ca aceste lucruri au mai fost sesizate de cetatenii Iasului prin comentarii, prin sesizari 112, prin petitii si acum un an si acum 2 ani si tot asa, iar dv ignorati cu nerusinare aceste sesizari si efectiv va bateti joc. Inchideti strazi sa limitati chipurile poluarea( bineinteles pentru randamentul CTP, o ruina a managementului dv),plantati copaci, etc si ori dati autorizatii de constructie(blocuri pe 300-400 metrii patrati in mijlocul orasului intre case, nerespectand nici un etalon al arhitecturii)ori aduceti cate „un mare concurs al epavelor auto modificate si super poluante. Cum puteti spune ca va doare de cetatenii orasului. Veti veni cu niste scuze oribile pe la tv clientelare, dar sa tineti cont ca dupa mandat ar cam trebui sa plecati la locul de bastina, nu inainte de a plati pentru greselile facute.

  • astia cand ajung la mandate , fac ce vor muschii lor. Cum sa faci asa ceva in Iasi, oras supraaglomerat de masini , a inceput scoala, se inchide circulatia …………..cum face primaria asa ceva????????? !!!!!!!!!!!!

  • nu vrem „raliul iasului” , afara cu „raliul iasului” !!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *